Pinhani Zaman: 9 Kasım 2007 Cuma - 23:00 Mekan: Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir Fiyat: Tam: 23 YTL - Etkinlikte yaş sınırı yoktur. - Alkollü içki">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pinhani @ Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir

10 Ekim 2007 00:00
Sahnede: Pinhani
Zaman: 9 Kasım 2007 Cuma - 23:00
Mekan: Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir
Fiyat: Tam: 23 YTL
- Etkinlikte yaş sınırı yoktur.
- Alkollü içki satışı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00'dır. Konser saat 23:00'da başlayacaktır.
Bilet: biletix.com

PİNHANİ

Pinhani 2003 yılında iki kuzen Sinan Kaynakcı ve Zeynep Eylül Üçer tarafından kuruldu. İki kuzen kaydettikleri demoyu Akın Eldes'e dinletti ve böylece albüm serüvenleri başladı. 2006'nın nisan ayında ilk albümleri 'İnandığın Masallar' yayınlandı. Albümde gitarları Akın Eldes, davulları Cem Aksel çaldı. 2006'da gruba davulcu Hami Ünlü katıldı. Akın Eldes ve Cem Aksel'in yanı sıra Ceyhun Kaya, Selim Aydın gibi birçok müzisyen konserlerde gruba eşlik ediyor.

Adını eski Türkçede gizli anlamında kullanılan Pinhani kelimesinden alan grubun melodileri, henüz çok yeni olmalarına rağmen kendi kitlelerine ulaşmalarını sağlamış. “Kavak Yelleri” adlı dizide de kullanılan Pinhani şarkıları TV seyircisinin de oldukça beğenisini kazanmış durumda. Pinhani, gerek farklı tarzları gerekse tamamen kendilerine has müziklerinin melodik yapılarıyla kısa sürede diğer gruplar arasından sıyrılmayı başarmış ve gelecekteki başarılarını da şimdiden garantilemiş bir grup. İlk albümlerindeki tüm parçaların söz ve müziğinde tamamen kendi yeteneklerini sergileyen grup, bu başarılarıyla da gelecek vaat ediyor.

Gerçekleştirdikleri müzikal alt yapıyla saygıyı hak eden Pinhani için üzerinde durulması gereken en önemli noktada canlı performansları olsa gerek. İkinci albümlerini 2007 içinde yayınlamak isteyen Pinhani, konserlerinde şimdiden ikinci albümünden şarkılar çalıyor ve tek albümü olan bir grup olmasına karşın sadece kendi şarkılarıyla çok uzun konserler veriyor.

Yorumlar

  • Gidicez hayırlısıylann :)
    Eminim dokunaklı bi gece yaşatıcak..
    Üye
    Lq_girl
    Tarih
    29 Ekim 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler