Parov Stellar ve Grubu Zaman: 4 Kasım 2007 Pazar - 21:30 Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul Fiyat: 1.Kategori: 39,50 YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Parov Stelar ve Grubu @ Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul

9 Ekim 2007 00:00
Sahnede: Parov Stellar ve Grubu
Zaman: 4 Kasım 2007 Pazar - 21:30
Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori: 39,50 YTL
Bilet: biletix.com

İmparatorluğun rafine edilmiş müzikalitesinin satır aralarında dolanan bir öykülemeci olan Parov Stelar ve grubu 4-5 Aralık 2007 tarihlerinde Echoes Production imzasıyla iki özel konser için Beyoğlu Hayal Kahvesin’de! Bu özel konserlerin kısıtlı sayıdaki biletleri Biletix’de..

Linz / Avusturya topraklarından kopamayan ve bütün yaşamını Linz’de sürdüren keskin bakışlı melankolik ...İlgi çekici konularda ve tercihen kendisinin tasarımladığı özel dünyasında hareket etmeyi seven ve bu alan içinde gittiği yerlere kendi yağmur bulutlarını da taşıyabilen bir gezgin..

Caz müziğinin doğası ile birlikte groove house ve breakbeat tonlarını kullanmak, Parov Stelar’ ın olası karakteristik bir müzikal özelliği.

Stelar müziğinin içinde bulunan karşılaşmalar, duygular ve temalardaki temel konum açıkça yüksek nitelikli ve çok ustaca birbirine uyum gösteren fonksiyonel bağlantı. Derin tabakada bulunan dinleyici kitlerinin çeşitliliği ve müziğinin sızabildiği çok çeşitli alanlar üzerinde tam bir katalizör.

Stelar müziğini dinlemeden bizi neyin beklediğini gösteren ve kendi oyun alanına hissettirmeden çeken kodlar, düz değişmeceler ve metamorfozlar...

Etage Noir Recordings etiketinin beyni son albümünün başarısının keyfini sürerken yine olağan müzik dolu yaşamı içinde Linz sokaklarında nefes almaya ve takipçilerini hayattaki güzel şeyler için heycanlandırmaya devam ediyor.

Yorumlar

  • kim gidip hayal gibi bi yerde parov stelar ve grubu gibi bir organizasyona o parayı verir acep..
    Üye
    krusty78
    Tarih
    22 Ekim 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler