Dolapdere Big Gang Zaman: 26 Ekim 2007 Cuma - 21:00 Mekan: Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara Fiyat: Tam: 25 YTL -18 Yaş sınırı vardır. Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dolapdere Big Gang @ Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara

21 Ekim 2007 00:00
Sahnede: Dolapdere Big Gang
Zaman: 26 Ekim 2007 Cuma - 21:00
Mekan: Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara
Fiyat: Tam: 25 YTL
-18 Yaş sınırı vardır.
Bilet: biletix.com

Sahne performansıyla adını kısa sürede büyük kalabalıklara duyuran ve her konseri büyük ilgi gören Dolapdere Big Gang, dünyaca ünlü pop ve rock parçalarını Klasik Türk Müziği sazlarıyla yorumlayan bir topluluk.

Kanun, klarnet, keman, darbuka gibi müzik aletleri ile batı müziklerini renklendiren Dolapdere Big Bang; Sting, Depeche Mode, Madonna, Michael Jackson, REM, Gloria Gaynor, Simply Red gibi dünya devlerinin bestelerini herkesi hayran bırakacak bir tarzda çalıyor.

Kurulduğu dönemde sadece enstrümantal çalışan Dolapdere Big Gang, son dönemde bünyesine vokal de katarak yorumunu zenginleştirdi. Vokal eşliğinde müziğini kalabalıklara daha çok sevdiren topluluk ilk albümün ardından müthiş bir beğeni aldı. "Dolapdere çetesiyiz, silahımız sazımız" diyen topluluğun üyeleri albümden sonra birçok mekanda ve şehirde verdiği konserlerle hayran kitlesini daha da arttırdı.

Daha önce Ankaralılara Saklıkent'te performansını sergileyen topluluk, hayranlarına yeni bir müzik ziyafeti vermek için tekrar Ankara'ya geliyor. 26 Ekim 2007 Cuma akşamı gerçekleşecek olan Dolapdere buluşmasını kaçırmak istemeyenlerin adresi yine Saklıkent;

Yorumlar

Taze haberler