Tasdix Zaman: 7 Kasım 2007 Çarşamba - 16:00 Mekan: MMA Konser Salonu - Elmadağ - İstanbul Fiyat: Ücretsiz Modern Müzik Akademisi Müzisyen ve">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Tasdix Tanıtım Toplantısı @ MMA Konser Salonu - Elmadağ - İstanbul

2 Kasım 2007 00:00
Sahnede: Tasdix
Zaman: 7 Kasım 2007 Çarşamba - 16:00
Mekan: MMA Konser Salonu - Elmadağ - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz

Modern Müzik Akademisi Müzisyen ve Sanatçıları Tasdix'le Buluşturuyor..

Modern Müzik Akademisi faaliyet göstermeye başladığı 2006 yılından bu yana, müzisyen ve müzisyen adaylarını bilgilendirme amacıyla düzenlediği toplantılara bir yenisini daha ekliyor. 7 Kasım 2007 Çarşamba günü saat 16:00'da, MMA konser salonunda Tasdix tarafından bir tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek.

Tasdix ile müzisyen, tasarımcı, yazar, öğrenci ve fikir üretenlerin MMA çatısı altında bir araya gelecekleri toplantının temel konusu, her türlü eser sahibinin fikri hakların korunması ve sanal ortamda tasdiklenmesini sağlayan "Tasdix" sistemi. Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu toplantı sonrasında katılımcılara ücretsiz Tasdix kontörleri hediye edilecek.

Medina Turgul, Eczacıbaşı Bilişim, Publicis Yorum, Grafikerler Meslek Kuruluşu gibi birçok firma ve kurumun başvurduğu Tasdix, bilgisayar ve internet aracılığıyla eserlerini pratik yollardan onaylatmak ve tasdikletmek isteyenler için geliştirilmiş bir sistem. Müzik alanında üretim yapan ve kalıcı olmasını istediği, her türlü bilgi ve belgeyi, yazmak çizmek, saklamak ve paylaşmak isteyen herkesin, düşük maliyetle tüm bu faaliyetleri güvenli bir ortamda gerçekleştirebilmelerinde kolaylık sağlayan Tasdix, MMA'nın katkılarıyla daha fazla eser sahibine ulaşmayı planlıyor.

Yorumlar

  • www.mma.gen.tr
    Üye
    ax734
    Tarih
    5 Kasım 2007 00:00
  • bu mükemmel bir yol. beste yapıp, digital ortamda görsel üretip çalınması korkusu yaşayan herkes için güzel bir ispatlama yöntemi. bence üretim yapan herkesin gidip tanıması lazım.
    Üye
    nazmiyyeaah
    Tarih
    5 Kasım 2007 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler