Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Efes Pilsen Blues Festivali Başlıyor !

5 Kasım 2007 00:00
Sahnede: Türkiye!nin en uzun soluklu festivallerinden "Efes Pilsen Blues Festivali" 5 Kasım Pazartesi başlayacak.11 Aralık gününe kadar devam edecek.
Bölge Yetkililerinin Duyuruları yapılacaktır.
Mekan: Trabzon, Erzurum, Antalya, Denizli, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Ankara, Eskişehir, Bursa, İzmir, Çanakkale, Kocaeli, İstanbul ve Tekirdağ
Adres:
Tarif:
Fiyat: Belirlenecek.Duyurulacak.
Bilet: Duyurulacak.
--
Bu yıl 18’incisi düzenlenen festivalde, geleneksel ve modern etkileşimlerini kendine has bir üslupla karıştırıp özel bir dil yaratan Bernard Allison, mızıka, gitar ve zili aynı anda çalan, adeta tek kişilik bir orkestra olan Adolphus Bell, şarkı sözü yazarı ve gitarist olmasının yanı sıra sesiyle ve anlattığı hikayelerle blues sevenleri büyüleyen John Premier sahne alacak.

Festival kapsamında Samsun’dan yola çıkacak blues sanatçıları, Trabzon, Erzurum, Antalya, Denizli, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Ankara, Eskişehir, Bursa, İzmir, Çanakkale, Kocaeli, İstanbul ve Tekirdağ olmak üzere 19 şehir ve KKTC’de 23 konser verecek.
Rusya ve Sırbistan’da da bu yıl festival kapsamında konserler düzenlenecek.
Moskova ve St. Petersburg’daki konserlerde diğerlerinden farklı olarak Larry Garner, Larry Mccray, Sharrie Williams ve Sox Gordon gibi sanatçılar sahne alacak.

Yorumlar

Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler