Gökçe Nev Zaman: 24 Kasım 2007 Cumartesi - 22:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 30,00 YTL - 18 yaş sınırı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gökçe & Nev @ Balans - Taksim - İstanbul

6 Kasım 2007 00:00
Sahnede: Gökçe
Nev
Zaman: 24 Kasım 2007 Cumartesi - 22:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 30,00 YTL

- 18 yaş sınırı vardır.
Bilet: biletix.com

GÖKÇE & NEV

Gökçe: Şarkılarında darbuka, keman, trompet, saksafon gibi enstrümanları kullanarak Türkçe rock'a yeni bir pencere açan Gökçe, geçtiğimiz ay Balans'ta verdiği ilk konserinin ardından, kasım ayında 2.kez yeniden Balans sahnesinde. İlk albümü Böğürtlenli Reçel'le iyi bir çıkış yakalayan genç müzisyen, konserinde kendi şarkılarının yanı sıra MFÖ'den Sezen Aksu'ya, Pink'ten Garbage'a kadar bir çok sanatçı ve grubun şarkılarını da kendi tarzıyla yorumlayacak. Müzisyen bir aileden gelen ve aynı zamanda iyi bir davulcu olan Gökçe, ilk albümü Böğürtlenli Reçel'i Duman grubunun davulcusu Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde kaydetti. Üniversite yıllarından bu yana çeşitli gruplarda vokal yapan ve davul çalan Gökçe, bir yandan da İlke Devrim Duman'la kurduğu, sadece iki davuldan oluşan performans projeleri D-she'nin çalışmalarını sürdürüyor.

Nev: Gökçe'nin hemen ardından Balans sahnesi, aynı gece bu kez Türk rock müziğinin farklı vokallerinden Nev'i ağırlayacak. Nev'le Gökçe'nin aynı gece Balans sahnesinde bir araya gelmesinin ise süpriz bir nedeni var. Nev'in klasikleşmiş şarkısı Zor'u çok seven Gökçe, bu performansta şarkıyı Nev ile birlikte söylemeye hazırlanıyor. Üçüncü stüdyo albümü "Işığım ve Gölgem"i geçtiğimiz ay yayınlayan Nev cephesinden de güzel haberler var. Kendine özgü vokal tekniği ve yenilikçi tavrı ile Türk Rock müziğinde farklı bir yer edinen Nev, bu aralar müzikseverlerden tam not alan yeni albümünün başarısının tadını çıkarmakla meşgul. 80'lerin naif ve lirik anlayışını 2000'lerin sound'uyla birleştiren müzisyen, her zamanki samimi tavrıyla; hikâyelerini şarkıları aracılığıyla anlatmaya devam ediyor.

Yorumlar

Taze haberler