Client Zaman: 17 Kasım 2007 Cumartesi - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 35 YTL Öğrenci: 25 YTL 2002 yılında soyut bir fikirken, Andy">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Client (Electro-Pop/Londra) - Türkiye Turnesi @ Ghetto - Taksim - İstanbul

12 Kasım 2007 00:00
Sahnede: Client
Zaman: 17 Kasım 2007 Cumartesi - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 35 YTL
Öğrenci: 25 YTL

2002 yılında soyut bir fikirken, Andy Fletcher (Depeche Mode) sayesinde dar süetlere sarılarak vücut bulan Client; New Wave çağının müziğini keskin bir ironi ile revize ederken, grubu oluşturan kızların gizemli fakat çekici imajlarıyla giderek yükselen bir isim oldu. Biz ise elektronik müziğin New Wave ile buluştuğu, bilgisayar teknolojisinin vokallerle süslendiği, modanın ironiyle kesiştiği yerde onlar ile buluştuk, sıra yüz yüze görüşmeye geldi!

New Order, DAF, Joy Division, The Smiths, Kraftwerk gibi isimlerin ilhamıyla müziğe başlayan Kate Holmes, Sarah Blackwood ve Emily Mann, nam-ı diğer Client; kendi isimlerini taşıyan ilk albümleriyle elektronik müziğe esaslı bir giriş yaptığından beri dört sene bile geçmedi. Böylesine kısa süreye pek çok albüm ve hayran sığdırabilmiş ekibin sırrı, kuşkusuz, New Wave döneminin soğuk etkilerinin süslü ‘beat’ ve tuşlarla revize edilmiş müziği. Bu güzel müziği şık duruşlarıyla tamamlayan kızlar şimdiden rock ve elektronik janrının pek çok ismiyle düet yaptı; Pete Doherty, Billy Idol, Carl Bartos ve Martin Gore akla gelen ilk isimler! Bizler susup, kızlar konuştuğunda ‘porno pop’ diyorlar kendilerine, tüm bu kirliliğe rağmen oldukça içtenler yine de; yüzleşemediğimiz tüm ihtiraslar Client’da toplanmış.

Yorumlar

  • hatunlar oluşan hoş grup
    Üye
    evrh
    Tarih
    17 Kasım 2007 00:00
  • Tabi hatunlar hoş olunca... iyi grup bence:)
    Üye
    black_sabbath_
    Tarih
    16 Kasım 2007 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler