Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Turk Rock Collection

26 Kasım 2007 00:00
Turk Rock Collection
2007'nin son Türk Rock Collection albümü müzik marketlerde yerini aldı..
Alternatif müziğin hızla yükselmesi ile ortaya yeni çıkan grup ve şarkıların en iyi örneklerinin bir araya gelmesinden oluşan "Türk Rock Collection", On Air Müzik/Ateş etiketiyle yayınlandı.
Son zamanların en güzel çalışmalarından biri olan albümde, Türkiye’nin önde gelen plak şirketlerini bir araya getirerek, Türkiye’nin ünlü sanatçı ve gruplarını; daha önce kendi albümlerinden başka yerde kullanılmayan şarkılarıyla bir albümde toplayan TÜRK ROCK COLLECTİON, 2007 yılının son toplama albümü…
Yüksek Sadakat, Dilemma, Direc-t, Çilekeş, Bulutsuzluk Özlemi, Kurban, Anima, Badem…gibi grupların yer aldığı albümde 17 parça bulunuyor.
ADA, SONY BMG, DMC, ESEN gibi büyük müzik firmalarının katkısı ile hazırlanan albümde gruplar hangi şarkıları ile yer alıyor.
KURBAN “Namus Belası” ÇİLEKEŞ “Kürar” 6 SAAT “Lekeli Kollar” YÜKSEK SADAKAT “İkarus” HAKAN KURŞUN “Boşu Boşuna” ANİMA “Yağmurla Gelen” TNK “Kalpsiz” DİLEMMA “Nerye Kadar” DİREC-T “Rambo” DEJAVU “Kendin Coş” RASHİT “Çarpışan Otolar” KESMEŞEKER “Eyalet Çocukalrı” BADEM “Sensiz Olmam” UMUT KUZEY “Dayanamıyorum” SARP APAK(TANRIVERDİ) “Aşkınla Yandım” BARIŞ KESKİN “Senin Olduğun Her Yer”

Yorumlar

  • hakikaten de alternatif müzik hızlı yükseldi ama çabuk düştü galiba
    Üye
    letters_i_send
    Tarih
    20 Aralık 2007 00:00
  • Tanrıverdi bu albümdeymiş... Yaşasın.
    Üye
    Calgon
    Tarih
    29 Kasım 2007 00:00
  • SARP APAK(TANRIVERDİ) :D:D:D: olaya bak:)
    Üye
    protosdeath666
    Tarih
    26 Kasım 2007 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler