Crossover Desecrate Zaman: 7 Aralık 2007 Cuma - 21:00 Mekan: Dorock Bar - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: Öğrenci:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Crossover & Desecrate @ Dorock Bar - Taksim - İstanbul

26 Kasım 2007 00:00
Sahnede: Crossover
Desecrate
Zaman: 7 Aralık 2007 Cuma - 21:00
Mekan: Dorock Bar - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:
Öğrenci:
Kapıda:
Kombine:
...
Bilet:

Crossover

1997 de kurulan Crossover 1999 yılında ilk promo Cd leri "Promo 2000" i kaydetti. Grubun kadrosu şu anki halini aldıktan sonra tarzını daha sert ve daha karanlık bir hale getirdi. 2002 yılının ocak ayında ilk demolari olan "Over the Cross" u yayınladı ve bu çalisma Metal Hammer Magazine’de 10 üzerinden 9 alarak ayın demosu seçildi.

Daha sonra grup Fransız bir şirket olan Dead Sun Records'la anlaşma imzaladı ve ilk albümleri olan "Debauchery" ekim 2002 de piyasadaki yerini aldı. 12 parça içeren albümün kritiği 10 üzerinden 8di. Grup Yunanistan başta olmak üzere, Türkiye, Bulgaristan Ukrayna gibi Avrupada bir çok ülkede Rotting Christ, Septic Flech, Firewind, Nightfall, Manowar, Suffocation, Destruction, Tiamat, Dark Funeral, Marduk, Epica, Pentagram, Cenotaph gibi gruplarla sahne aldı.

2004 yılında Crossover, Sleaszy Rider Records ile anlaşma imzalayarak son albümleri olan "Dogma" yı piyasaya çıkardı ve bu albüm de bir önce albümün kritiğiyle aynı dereceyi yakaladı. Şu an yeni albümü "Pythagorized" üzerinde çalışan grup 7 Aralık gecesi Dorock'ta sahne alacak..

http://www.myspace.com/crossover66
http://www.thecrossover.net


Desecrate

Desecrate,Nisan 2005'te gitarist Oğuz Bulgurlular tarafından İstanbul'da kuruldu.Daha sonra gruba Tuğrul Güneş solo gitarist olarak katıldı.Daha sonra ise Oğuz'un eski grubu olan Obstinacy grubunun bateristi Akcan Ergin'i kadroya dahil eden grup bas gitarist eksikliğini Tuğrul'la beraber önceden çalışmış olan Gürkan Yücel'i alarak melodic death tarzındaki beste ve cover çalışmalarına hız verdi.Uzun uğraşlar sonucunda Eylül 2005'te vokalist ihtiyacını eskiden Sahte Rakı ve Sabhankra gruplarında bas gitar çalan Artuğ Okay'ı alarak en sonunda tam kadroyu tamamladı ve çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü.3 Temmuz itibariyle bazı anlaşmazlıklar nedeniyle Tuğrul Güneş gruptan ayrıldı.Yeni gitarist arayışlarını sürdüren Desecrate önceden Heterodox grubunda gitar çalan Zafer Demiröreni gruba dahil etti ve ondan da yeterli verimi alamayıp yollarını ayırdı ve yeni eleman olarak Cehennet grubundan Alper Karahan guruba dahil oldu.Grup ilk konserini 26 Mart 2006 tarihinde Dorock Barda verdi.Şuan için beste ve konserler için hazırlanan grup çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir.

http://www.myspace.com/desecratetur

http://www.desecrate.rockmekan.com/

Yorumlar

Taze haberler