Raven Woods Rewind Nettlethrone Zaman: 2 Aralık 2007 Pazar - 15:00 Mekan: If Rock Bar">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Raven Woods & Rewind & Nettlethrone @ If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara

27 Kasım 2007 00:00
Sahnede: Raven Woods
Rewind
Nettlethrone
Zaman: 2 Aralık 2007 Pazar - 15:00
Mekan: If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara
Fiyat: 5 YTL
Bilet: Kapıda

: : Blast Off Gigs : :

Blast Off Metal Meeting, her ayin 1. ve 3. pazar günü ANKARA - IF PERFORMANCE HALL'da duzenlenecek.Raven Woods, Rewind ve Nettlethrone'un sahne alacagi ve 1 saatlik Turk Gruplari Muzik yayini ve 1 saatlik Dev Ekran Video Gosteriminin de yapilacagi ilk etkinligimiz "Blast Off Metal Meeting No:1" 2 aralik 2007 pazar gunu saat 15:00 'de baslayacak. Anger Epidemic Records ve MK2 Organizasyon tarafindan duzenlenen Blast Off Gigs, extreme muzik dinleyicilerine, kaliteli konserler ve samimi parti ortami sunmayi hedeflemektedir. Bu nedenle, Blast Off Metal Meeting' in Ankara'nin en iyi ses sistemine sahip If Performance Hall'da gerçeklestirilmesine karar verildi.



:: Blast Off Metal Meeting No#1 ::



Tarih: 12 aralik 2007 Pazar Gunu
Yer: IF Performance Hall ( Tunus Caddesi 14/A Kavaklidere)
Bilet Fiyati: 5 YTL
Bira Fiyati: 2.5 YTL (50cc)

: :Program : :

15:00 Kapi Acilisi 16:00 NETTLETHRONE Performans 17:00 Yerli Gruplar Muzik Yayini 18:00 REWIND Performans 19:00 Video Gösterimleri 20:00 RAVEN WOODS Performansi



: : Yerli Gruplar Muzik Yayini : :

1 saat surecek bu bolumde sahne alan gruplarin performanslari arasinda yerli gruplarimizin sarkilarindan olusan bir set calinacak.
Grubunuzun sarkilarini caldirmak icin iletisime gecebilirsiniz.

: : Dev Ekran Video Gosterimi : :

2. arada 1 saat boyunca sevdiginiz gruplarin videolari, konser performanslari konser mekanindaki sinevizyondan gosterilecek siz de yuksek ses ve goruntu kalitesiyle bu videolari izleme sansina eriseceksiniz. Video istekleri icin iletisime gecebilirsiniz.

: : Ayrica : :

Konsere gelenlerin bilet numaralari arasinda yapilacak cekilislerde tisortler, cd'ler ve daha bir cok hediye sahibi olacaksiniz.


: : Iletisim : :
Her turlu sorunuz, istek ve oneriniz ve ileriki organizasyonlarda sahne almak isteyen gruplar asagidaki email araciligi ile bizimle iritibata gecebilirler.

[email protected]
www.myspace.com/blastoffgigs

Yorumlar

Taze haberler