Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

XS Bar Ceza Alması Nedeniyle "Orta Dünya Rock Bar"

16 Aralık 2007 00:00
16 Aralık Pazar günü konserimiz, tamamiyle bizim dışımızda gelişen bir olay nedeniyle yer değişikliğine uğramıştır. Konser, Balo sokaktaki Xs Bar yerine Megavizyon Karşısından girilen sokaktaki Orta Dünya Rock Bar sahnesine alınmıştır.


ÖNEMLİ NOT: 15 Aralık Cumartesi günü Bas gitaristimiz provaya katılalamıştır. Bunun sebebi annesinin kalp krizi geçirmiş olmasıdır. Kendisi yoğun bakımda olan annesini görmek adına hastanede kalmıştır. Grup olarak her ihtimale karşın, o halde, o bekleyiş, moral ve durum içinde konseri kesinlikle iptal etme kararımıza karşın kararımızı değiştiren en önemli ve tek etken, Bas gitaristimiz Hakan'ın "Yerine getirmem sorumluklalarım var..." cümlesi ve kesinlikle konsere çıkma kararlılığıyla istekli bir şekilde bizi ikna etmesidir.
Onun bu davranışından dolayı, gerçekten (kişisel olarak) ne diyebileceğimi bilmiyorum. Hiçbir zorunluluğu olmadan bu şartlar altında, bu kararlılıkta gelicek olmasını, grubunu, yaptığı işi bu kadar önemsemesi kesinlikle saygı duyulucak bir şeydir.
Kendisine çok geçmiş olsun diliyor, yapabiliceğimiz -ufacık dahi olsa- bir şey olduğu taktirde, tüm istek ve açlığımızla ona yardım edebiliceğimizi tekrar buradan hatırlatıyoruz.
Bir an önce sağlına kavuşucak olan annenin ve senin adına en iyisini diliyorum Hakan, bol sabrın gerekiceği bu zamanlarda istediğin her zaman yanındayız! Bunu unutma.

Yorumlar

Taze haberler