Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni DVD :: The King of Rock N Roll

29 Aralık 2007 00:00

Ölümünün 30. yılında Elvis Presley'in 'The King' adlı albümünün ardından şimdi de Kral'ın bu çok özel DVD'si müzik severlere sunuluyor. Yıldızının parlamaya başladığı 1956'dan, 1970'lere uzanan kariyerinin en güzel performansları, film ve konser görüntüleri ile özel röportajları, yani Elvis adına arayabileceğiniz her şey bu albümde!

DVDde All Shook Up, Love Me Tender, Don't Be Cruel, Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes, Return To Sender, Jail House Rock performanslarının yanısıra, Hawai'den Las Vegas'a konser görüntüleri, Ed Sullivan Şov'undaki görüntüleri, NY Hilton'dan basın konferansının görüntüleri mevcut.

Yorumlar

  • (Gayet iyi niyetli bir sorudur): Elvis'i, yönlendirilmeye alışmış, reklam budalası ABD halkı rock müziğin kralı ilan etti diye, bizde onu kral saymalı mıyız? Elvis Afirka'da yapsaydı bunu, yine kral sayar mıydınız? (Bu mantıkla ilerlersek Beckham'da dünyanın en iyi futbolcusu olmaz mı? - Art niyet aramayın. Görüşlerinizi merak ettiğim için soruyorum)
    Üye
    melih_taz
    Tarih
    23 Ocak 2008 00:00
  • elvis ruleSsSs! saygılarrr diz cök diz cök diz cök
    Üye
    T_TRiSTANİA
    Tarih
    21 Ocak 2008 00:00
  • elvis the king:) bence bu eseri tarzla ilgilenmeyenlerin bile (biride ben oluyorum) almaları gerekir. o ve arka planda kalanlar rock müziği günümüze ulaştırdılar sonuçta..
    Üye
    Ginoobili
    Tarih
    19 Ocak 2008 00:00
  • ekleyen arkadaşa teşekkürler... Elvis kraldır, bizlere yaşama sevinci verendir... Elvis efsanedir, gönüllerde taht kurmayı bilendir... Elvis bağımlılıktır, 24 saat dinlenendir... "Elvis is KING" diye de bilinir ecnebilerce...
    Üye
    paranoid_egg
    Tarih
    9 Ocak 2008 00:00
  • çok iyi ya..
    Üye
    RaGe_Of_MaSk
    Tarih
    3 Ocak 2008 00:00
  • Süper bir haber.bunu bekliyorduk...ekleyen arkadaşa teşekkürler.
    Üye
    creyuss
    Tarih
    3 Ocak 2008 00:00
Toplam 6 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler