Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

10. İstanbul Rock Festivali Demo Başvuruları

22 Ocak 2008 00:00
Ana sayfadaki haberin devamı...

Demo gönderim adresi ve dikkat edilecek hususlar aşağıdadır:

Demoların 29 Şubat 2008 tarihine kadar elimize ulaşmış olması gerekmektedir. Kayıtların gönderilebileceği adres aşağıda belirtilmiştir. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar dileriz.

Kayıtlarla birlikte grup elemanlarının ad soyadları, grup hakkında kısa özgeçmiş ve gruba ulaşabileceğimiz bir adet e-posta adresi ve telefon numarası gerekmektedir. Bu bilgileri eksik olan demolar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Seçici kurul kendi içinde önceden kararlaştırılmış kriterleri olan katılımcılar gibi amatör ruh ve profesyonel yaklaşıma sahip kişilerden oluşmaktadır.

Beste grupları kesinlikle tercihimizdir.

Kanal kayıt teknolojisinin yanıltıcılığı dolayısıyla herhangi bir hataya sebebiyet vermemek için hücum kayıtlar seçmelerde öncelikli olacaktır.

Önemli olan jazz, punk ya da thrash yapılması değil, yapılan müziğin kaliteli olmasıdır. Tarzı yüzünden hiçbir grup sıkıntı çekmemeli, başvurmaktan kaçınmamalıdır.

Kayıtları bize ulaşan gruplar, kargoda yaşanan aksaklıklara önlem amacı ile bizden e-posta yoluyla kayıtlarının teslim alındığına dair haber alacaklardır. Bu nedenle kendisine e-posta göndermediğimiz grupların kayıtlarını tekrar göndermeleri önemle rica olunur.

Gönderilen Demo CDleri, grup seçilse de seçilmese de iade edilmeyecektir.

Festival 14-18 Nisan 2008 tarihlerinde gerçekleşecek, konser performansları 16-18 Nisan 2008′de açıkhavada yapılacaktır.

Sorularınız için bize [email protected] 'dan ulaşabilirsiniz.

Demolarınızı göndereceğiniz adresimiz:
İTÜ Ayazağa Kampüsü, Kültür ve Sanat Birliği Binası, Rock Kulübü, 34469, Sarıyer/İSTANBUL

Festival resmi web sitesi






Yorumlar

  • megadethde hücum kayıt yapıyo. tearful days in yazısını oku önce..
    Üye
    uzo
    Tarih
    10 Şubat 2008 00:00
  • yaw ilginç bir durum kanal kayıtta büyük emek gerektiren birşey ,hem ekonomik.studio da 10 parçayı saatlerce çalarsın ardı ardına yok davulcu hata yaptı ya bilmemle.kanal kayıt istemiyorular ama dünyanın neresine giderseniz gidin her yerde kanal kayıt var.türkiyede bir tek bildiğim kadarıyla kıraç hücum kayıt yaptı.
    Üye
    umutsaruhan
    Tarih
    4 Şubat 2008 00:00
  • hücum kayıtta bi nevi canlı performans kaydıdır..
    aynen öyle :)
    Üye
    metal_vida
    Tarih
    4 Şubat 2008 00:00
  • tearful days gayet yi açıklamış. ayrıca şunu da belirtmek gerek demonuz kanal kayıtlıysa kesinlikle yollamayın denmiyor zaten. grubun canlı performansı hakkında fikir sahibi olmamız önemli olan....
    bu yüzden demo haricinde konser videosu gibi görüntüler de fikir sahibi olunmasını sağlayabilir.
    Üye
    deumleu
    Tarih
    1 Şubat 2008 00:00
  • bütün albümler kanal kayıt yoluyla yapılır zaten, ama kanal kaydı tek kişide yapabilir yani ben eğer gitar davul ve bass çalabiliyorsam tek başıma kanal kayıt yapabilirim hepsini tek, tek çalarım ardındanda üst üste koyar mix ini yaparım dahası vokalime gitarıma efektimi katarım ama canlıda bunları yapamam, ya da grup bazında bakıcak olursak vokal kanal kayıtta istediği yerde durur dinlenir sonra zor bir kısım varsa orayı yapar, yine durur yine söyler ama canlıda yapamaz aynı şekilde davulcuda belki atamayacağı bir atağı kanal kayıtta 10 deneme sonrası atar ama canlıda atamaz, kanal kayıtta enstrumanlar ayrı, ayrı çalındığı için belkide grup canlıda uyum sağlayamıyodur belkide metronomu kaçırıyodur davulcu... ya işte böyle nedenler, o nedenle hiçte saçma değil, sonuçta adamlar için mühim olan canlı performans hücum kayıtta bi nevi canlı performans kaydıdır, katıksız, orda daha çok belli olur kimin ne olduğu, e bu gruplar neden kanal yapıyor o zaman kandırıyorlarmı bizi, hayır, en iyisini en güzelini sunmak istiyorlar çünkü ve daha bir sürü neden falan...

    saygılar..:)
    Üye
    tearful days
    Tarih
    31 Ocak 2008 00:00
  • Bu kanal kayıt teknolojisi bilmemne olayı çok geyik ya
    Mesela "Muse" da kanal kayıt yapıyor. çıkartmayacakmısınız başvurursa?
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    31 Ocak 2008 00:00
Toplam 6 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler