Ra Zaman: 21 Şubat 2008 Perşembe - 22:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 15 YTL Bilet: http://www.biletix.com/event.htm?id=JBLC0 ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ra @ Balans - Taksim - İstanbul

25 Ocak 2008 00:00
Sahnede: Ra
Zaman: 21 Şubat 2008 Perşembe - 22:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 15 YTL
Bilet: http://www.biletix.com/event.htm?id=JBLC0

Yorumlar

  • RAunion

    Türk Rock müziğinin önemli ismi yeniden bir arada. …


    80 li yıllarda ülkemizdeki rock alanına damgasını vuran RA yaklaşık yirmi yıl sonra bir araya geliyor. Topluluk, 21 Şubat 2008 Perşembe gecesi Beyoğlu Balans Music & Performance Hall’da sevenleriyle buluşacak.

    Gitarlarda Sabih Cangil ve Faruk Kurtulmuş, bas gitarda Altan Üze, tuşlu çalgılarda Levent Gülsün, davulda Erhan Akhan ve vokalde Levent Candaş’tan oluşan topluluk, bireysel ustalıkların yanı sıra müzikal birliktelik ruhunu en iyi şekilde yansıtıyor.

    Dönemin en etkin şarkı yarışmasında ilk beşe üç şarkısıyla giren RA bu başarısının tesadüfi olmadığını zaman içinde de kanıtladı.

    Aktif oldukları 80 li yılarda çeşitli yayın organları tarafından en iyi grup sıralamasında dereceye giren RA üyelerinin solo kariyerleri için de güçlü bir temel oluşturdu.
    Sonraki yıllarda Levent Gülsün ülkemizdeki ilk New Age çalışma olan ‘In The Name Of Love’ albümünü yayınladı. Levent Candaş kariyerine çeşitli ekiplerle devam etse de son olarak Dilemma adlı ekiple bestelerini seslendirdi. Faruk Kurtulmuş ve Erhan Akhan, Felek adını verdikleri bir çalışma ile dinleyenlerin karşısında oldular. Gitarist Sabih Cangil İçimizdeki Pervaneler adını verdiği bir albümle rockseverlerin beğenisine sundu.

    Konserde, bir zamanların vazgeçilmez programı Teleskop’da Tv izleyicisi ile buluşan Rock Fever’in yanı sıra ; City Life, Power Is Over, Home Sweet Home ve Fool Fool gibi RA’’ klasiklerine de yer verilecek.

    Şu dönemde geçmiş rock topluluklarının bir araya gelerek sevenlerine seslenmesi göz önünde bulundurulursa; tek bir şey söylenebilir RAunion …..
    Üye
    sbhcngl
    Tarih
    4 Şubat 2008 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler