Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

HP Müzik Yarışması 3 kıtayı buluşturdu!

2 Şubat 2008 00:00

HP, MEMA (Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika) Bölgesi’nde düzenlediği “HP ile Hayatını Tasarla” müzik yarışması ile farklı kıtalardaki gençleri aynı gecede buluşturdu. Atina, Johannesburg, Dubai ve İstanbul’da aynı anda düzenlenen yarışmada her şehirden 5 grup final mücadelesi verdi.

Yarışmanın Türkiye ayağında, DeM grubu “Sen Olmasan da” adlı şarkısı ile birinci seçildi. Grup, yarışmanın yine İnternet üzerinden yapılacak olan ikinci etabında, diğer 3 ülkenin birincileri ile yarışacak. Bu turun kazananı da, Berlin’de gerçekleştirilecek bir konser ile binlerce kişinin önünde sahne alma imkanı bulacak.

494 grubun aday olarak katıldığı ve 58 bin kişinin oylarıyla destek verdiği HP ile Hayatını Tasarla müzik yarışmasının final gecesi Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirildi. En çok oyu alarak finale kalan BENT, DeM, Panik Atak, B.Ö.C.E.K ve Grup Ambiyans’ın canlı performanslarıyla kıyasıya mücadele ettiği gecede, seyircilerin oyu ile DeM birinci seçildi.

Grup üyelerine birincilik ödülü olarak birer adet HP Pavilion Bilgisayar verildi. Ayrıca, HP’nin MTV ile yaptığı işbirliği sonucu, grubun şarkısına MTV tarafından da klip çekilecek. Nil Karaibrahimgil, Ceza ve DJ Funky “C”nin de renk kattığı gecenin diğer finalistleri ise birer HP iPAQ kazandı. Bunların yanı sıra websitesinden yarışmacılara oy veren tüm ziyaretçiler adına da, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışta bulundu.

Yorumlar

Taze haberler