Badem Zaman: 06-02-2008 - 21:00 Mekan:Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 15 YTL S’onsuz adlı albümü Ocak 2008’de Taşoda Müzik etiketiyle yayınlanan">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Badem :: S’onsuz Albümü Tanıtım Konseri @ Balans - Taksim

5 Şubat 2008 00:00
Sahnede: Badem
Zaman: 06-02-2008 - 21:00
Mekan:Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 15 YTL

S’onsuz adlı albümü Ocak 2008’de Taşoda Müzik etiketiyle yayınlanan Badem, 6 Şubat Çarşamba günü Balans Music & Performance Hall’da sevenleriyle buluşuyor. Grup, Ocak ayında müzik televizyonlarında büyük ilgiyle izlenen Kalpsiz adlı parçasını gecenin sürpriz konuğu Özlem Tekin ile beraber seslendirecek.

Konserde yeni albümlerindeki parçaların tamamını çalacak olan grup üyelerine nefesliler, yaylılar ve daha birçok enstrüman eşlik edecek.

Konserin geliri geçirdiği anevrizma sonucu altı ay boyunca çalışamayacak olan değerli dostumuz Funda Uncu’ya ayrılacaktır.

Sınav filmindeki Sen Ağlama parçasıyla yüz binleri derinden etkileyen grubun ikinci albümünde, imkansız aşkı anlatan duygusal ve karanlık bir hava hakim. Badem’in yeni albümüne Özlem Tekin, İlhan Şeşen, ve Gülçin Santırcıoğlu gibi değerli isimler konuk oldu.

İlk albümde ağırlıklı olarak yer alan Karacaoğlan sözleri bu albümde sadece bir şarkıda mevcut. Sert gitarların yer aldığı albümde akustik tınılar ve üçlü vokal düzenlemeleri hala önemini koruyor. Söz ve bestelerin tamamına yakını, grubun prodüktörlüğünü yapan solist Mustafa Kemal Öztürk’e ait. Kalpsiz parçasında Özlem Tekin’in zirve yapan performansına; Geceyedir Küsmelerim parçasında İlhan Şeşen’in hüzünlü sesine; Kalpsiz’in grup tarafından bambaşka bir tarzda yapılan akustik düzenlemesinde ise Elveda Rumeli’nin sevilen oyuncusu Gülçin Santırcıoğlu’nun romantik vokallerine tanıklık edilebilir. Parçaların tamamında grubun ilk albümünden bu yana yaşadığı aşk ve ölüm ayrılıklarının yarattığı kederli ruh hali derinden hissediliyor. Albümde üç güzel video da müzikseverler için sürpriz olarak yer alıyor.

Müziğe, sevenlerine ve hayata yönelik centilmen tavrıyla Badem; S’ONSUZ albümündeki müzikal kalitesini, performansını ve hüzünlü parçalarını paylaşmak üzere dinleyicilerini 6 Şubat Çarşamba günü Balans’a bekliyor.

Yorumlar

  • sürpriz olayına ben de takılmıştım benden önce biri daha uyanmış :D nese gitmek istedigim bi konser esasen =)
    Üye
    apathetic magp
    Tarih
    7 Şubat 2008 00:00
  • Mükemmel insanlar, mükemmel müzik tabi ki bizde ordayız...
    Üye
    alexus
    Tarih
    6 Şubat 2008 00:00
  • ''Kalpsiz adlı parçasını gecenin sürpriz konuğu Özlem Tekin ile beraber seslendirecek.''


    ??? süpriz derken ? süpriz olan nedir ki bunu buraya yazdıktan sonra?
    Üye
    bildigin erdem
    Tarih
    6 Şubat 2008 00:00
  • bademden hoşlaşmam.
    Üye
    sunmoon_13
    Tarih
    6 Şubat 2008 00:00
  • ordayız ... ;))
    Üye
    hayalexpres
    Tarih
    6 Şubat 2008 00:00
Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler