Agnostic Front Zaman: 15 Nisan 2008 Salı - 20:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat: 22,50 YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Agnostic Front @ Studio Live - Taksim - İstanbul

16 Mart 2008 00:00
Sahnede: Agnostic Front
Zaman: 15 Nisan 2008 Salı - 20:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: 22,50 YTL
Bilet: http://www.biletix.com/event.htm?id=JSL79

- 18 yaş sınırı vardır.


Yorumlar

  • pestilim çıkana kadar eğlendiğim, sahneye çıkıp seyircinin üstüne atlamak gibi atraksiyon hayallerimi gerçeklestirdiğim, bir ara aldığım darbelerle kalp krizi geçireceğimi hissetttiğim çok sahane konser:))
    konser 8de baslayacak deselerde sanırım basladıgında saat 10 olmuştu (ama sanırım mecidiyeköy, taksim taraflarında elektriklerin olmamasından -br yerde trafo patlamış- biraz geç basladı!)
    sahneye ilk çıkan grubu tanımadım. zaten isminidi vermedi verdiysede ben anlamadım. ama bir ara sanırım "chaos in istanbul" adlı sarkıyı söylediler sarkı ismi yapncı gelmemişti eve gelince yıllar önce aldığım ascraeus-disgust albümüne bakınca aynı sarkının burada oldugunu gördüm...
    ikinci grup ketum. adamların soundunun sırrını arastırıyordum bende meğerse basslardan kaynaklanıyormuş olay. çokta sağlam performans verip hafif kıpırdanmaya başladık.
    sonra hep izlemek istediğim asafated grubunu izleyemedim bu yasıma kadar ama eski vokali tanju can'la bir uçk grind performansı izledim. ve verdiğim karar albümlerinden daha iyiler. (albümlerini begenmemiştim hiç)
    ve ondan hemen sonra hayallerin grubu, Türkiyenin çıkardığı en büyük hardcore grubu radical noise kadrosu tek sarkılık performans için sahneye geldi. (sadece o an için bile ben o konsere giderdim). herkes artık tam anlamıyla havaya girmişti bile.

    ve sonra nyhc devine geldi (açıkcası o ana kadar 1-2 albümü harici dinlemişliğim yoktu. ben oraya yerli grupları izlemeye gitmiştim. tam bir yerli grup hastasıyım)
    adamlar o yasına karsın göstrdikleri performans çok iyi idi.
    ama asıl sahne sovunu sahne önündeki seyirci yaptı. ben dahil herkesi kutluyorum dehset bir gece geçirdim.
    ve son olarak gitaristin attıgı penayı havada görüp o karanlıkta düşüsünü izleyip ayakkabımla üstünü basıp. ayakklarımın altında penayı arayan arkadaslara safca "nerde baba", "bulabildinmi" gibi sekiller yapıp herkes dağıldıktan sonra penayı cebime attıgım o an için tüm herkesten özür diliyorum:))
    Üye
    karayansıma
    Tarih
    25 Nisan 2008 00:00
  • HardCore adına Canlar gelin bir olalım İstanbulCrew komple orda belirli isimler kesınlıkle gelıcektır onlar kendını bilir herkese burdan duyuru KadıköyCrew alayı birbirini bilir kesinlikle gelin ve 26 yıllık bu sahne devini sahnede izleyin oldschool hardcore forever...! (PsYcHo)
    Üye
    Vinnie Stigma
    Tarih
    31 Mart 2008 00:00
  • yorum yok mu yorum :(
    Üye
    heretixlave
    Tarih
    27 Mart 2008 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler