Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Billy Sheehan Bass Clinics @ Old City - Taksim - İstanbul

2 Eylül 2004 00:00
Sahnede: Billy Sheehan
Zaman: 7 Eylül 2004 Salı, Saat: 18:30
Mekan: Old City (Turnacıbaşı Sokak No:5 Galatasaray. Mudurnu karşısı.)
Fiyat: 10 MTL
Bilet: Senkop Müzik


Billy Sheehan (Bass)
Volkan Öktem (Davul)
Can Şengün (Gitar)
İskender Paydaş (Klavye)
Tolga Kılıç (Klavye)

David Lee Roth, Steve Vai, Mr. Big, Dennis Chambers gibi grup ve kişilerle çalan, Player Magazine dergisi tarafından 14 yıl boyunca en iyi bassçı seçilen Billy Sheehan bir workshop için İstanbul'da...

Bu workshop Yamaha - Senkop - Dore tarafından organize ediliyor

Yorumlar

  • organizasyonda emeği geçen herkese helal olsun.Billy Sheehan gibi bir adamı bize izlettirdiler daha ne diyebilirim.adam aşmış ötesi yalamış yutmuş herşeyi.2 saat nasıl geçti anlamadım.2 saat daha kalsaydı.ağzım açık izledim adamın yaptığı herşeyi.secret switch olayına hasta oldum zaten:)) birkaç cümle de Volkan Öktem için yazmak istiyorum.yani bir insan bu kadar mı deli olur! neydi abi adamın çalarken sonlara doğru yaptığı! arkadaşımla birbirimize baktık ve yuh! dedik sadece. keşke onlarla çalsaydı Billy Sheehan.çok isterdim yani.İskender Paydaş,Volkan Öktem,Can Şengün ve Billy Sheehan aynı sahnede.herhalde kafayı falan yerdim.ayrıca John Petrucci sorusunu soran arkadaşı tebrik ediyorum.çok düşünmüş mü acaba o soruyu sormak için:) Keşke Dom Famularo ya da Victor Wooten da gelse Türkiyeye.Dom Famularo gelmişti daha önce izlemiştim ama bir daha gelsin.of ya rüyalarıma girecek adam bu gece.
    Üye
    jubei
    Tarih
    8 Eylül 2004 00:00
  • çok sıcak bir workshop oldu. burun buruna billy sheehan izledik hayranlık uyandırdığı kadar,dehşetti.basımı imzalattım içim rahat ettii. organizasyonu yapanlara çok teşekkürler.herşey çok şıktı. kalabalıktaki herkes de müzik insanlarıydı, hoştu.umarım devamlı olur. tek falso türk müzisyenlerle çalmama durumu oldu, bizim bilinin...
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    8 Eylül 2004 00:00
  • hayatımın en mükemmel 2 saatiydi..billy i izledim ve "ulan ben boşuna basçıyım solo atıyorum hödö hödö diy dolanıyomuşum ben bas çalamıyomuşum" dedirtti..şahsen çaldıklarını çözemedim acaip süper ultra mega kelimelerle anlatılmayacak bir performanstı..çıkışta imza aldım falan sonra telefonumda kayıtlı olan bass solomu izlettim "wouw cool your hands are fast" dedi..yanında vince neil a benziyen adam da "billy mi bu" dedi bende "hayır benim" dedim ve albüm teklifi bekledim ama babayı aldım :) BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞKKÜR EDERİM GÖZLERİNDEN BURUNLARINDAN KULAK MEMELERİNDEN ÖPERİM bu arada şebnem ferah ta vardı acaip sinir oldu bana söylemeden edemiycem..kesin benim yüzümden kaçtı gitti :))
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    7 Eylül 2004 00:00
  • Arkadaşlar,öncelikle bu workshopu yapan insanlar, bu işe yüreklerini,yıllarını ve müziklerini koymuş,dünya müzisyenleriyle çalmış, virtuoz seviyesine ulaşmış profesyonel müzisyenler. Çok ta iyi niyetli düşünmüş ve bu organizasyona emek vermiş,müzik severlerde gelsin, sembolik bir ücret karşılığı işitsel bir ziyafet çeksın, bakış açısını genişletsin demişler.Ama nede olsa biz eleştirmeye o kadar alışmışız ki, kusur bulursak kendimizi sanki daha zeki ve iş bilir hissediyoruz. Müziğe kusur bulamayınca, mekan hatta mekanın kapısını bile eleştırıyoruz!Müzik işitsel birşey arkadaşlar görsel değil.Önemli olan sunulan menu nun zengınliğidir tabagın bir onemi yok.Neyse anlayana sivrisinek saz anlamayana Billy Sheehan az.
    Üye
    RUMTUMTUGGER
    Tarih
    7 Eylül 2004 00:00
  • adama saldırır burdaki tipler başta herkes.... böyle kevin moore afm sinemasına girmişti bütün sütoğlan kız hurra yapmıştı, bi sürü örneği var.. saldırırsanız elektrik şoku vericek badigardlar var hopp anadolu kaplanlarına diyozz
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    7 Eylül 2004 00:00
  • arkadaslar oncelikle onyargilarla gelmemenizi oneriyorum..cunku workshoplar ciddi boole sohbet ,ders,soru cewap hawasinda gecer..yani yeri begenmiecek filan gibi seylere kapılmayın bundan 3-3.5 sene once sonny emory gelmisti workshop a..kendisi whitney houston dan earth wind and fire'a kadar envai cesit grupta calmis yamaha endorser'ı olan dunyaca unlu bi davulcudur.we o workshop a gidenler ne kadar kucuk bi yerde yapıldıgını bilir..burdaki tum muzisyenler ben dahil sonny'nın caldigi mekanlari we tesisatlari birakin calmayi gormemisizdir bile..yani adamlar bi beklenti icinde gelmiyorlar cunku bu workshop..o yuzden kafalari bulandirmayalim keyfini cikaralim..
    Üye
    craviotto
    Tarih
    6 Eylül 2004 00:00
  • bi magnum vardı bi arkadaş satıyodu belki ondan edinebilirsin
    Üye
    Loki
    Tarih
    6 Eylül 2004 00:00
  • ya şimdi geçin parayı old city yi falan billy ile birlikte bas çalma olanağım olacak mı ? billy matkapla bas çalıcak mı ? mr.big şarkısı çalacak mı ? billy benle akşam yemeğine çıkar mı ? onun o efsanevi çift soketli yeşil bassını araklama ihtimalim var mı ?
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    6 Eylül 2004 00:00
  • Arkadaşlar bakın bazı arkadaşlarımız size workshop ile konserin arasındaki farkı anlatmışşş niye hala bunun bir konser değil WORKSHOP olduğunu kabullenemiyorsunuz anlamadım!!!.Workshoplar zaten genel olarak daha ufak çaplı yerlerde yapılır çünkü eğitim amaçlıdır ve eğitimi verecek olan kişi ki burda bu kişi Billy Sheehan olucak arada izleyiciye kısa kısa çalarak örnekler vericek aynı zamanda size teknik bilgiler verecekkk bu ne demekkk???Evet yani konuşucak ve işn teknik kımını anlatıcak tabii eğitim amaçlı olarak.Çok büyük bir konser salonunda herkesin dikkatini anlatılanara vermesinin ne kadar zor olduğunu tahmin edersinizzzz!!
    Ve son olarak bir konser havası bekleyerek bu workshopa gidecek olanlar büyük hayal kırıklığına uğrayacakk bir workshopda genelde konuşma ve anlatım daha yoğunlukludur veee bir workshopun konserden çok daha pahalı olması gerektiğini bu anlattıklarımdan sonra heralde tahmin edersiniz bu yüzden size 10 milyon gibi komik bir rakamla böyle bir fırsata kavuştuğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu söylememe gerek yok heraldee.Çok dah amatör insanların workshopları bile faiş fiyatlı biletlerle olurken burada siz böyle bir insandan 10 milyona ders alıcaksınız.
    Üye
    alpneoo
    Tarih
    6 Eylül 2004 00:00
  • workshop ve konser olayı arasındaki farkı açıklayım.10 milyon tabi ki ucuz ama bu para zaten bar sahiplerine gitmektedir. sponsorlar billy sheenan'ın ücretini vermektedir. sponsorlar olmasa 10 deil 100 versek bile billy sheenan gelmezdi sanırım.
    Üye
    jacopas
    Tarih
    6 Eylül 2004 00:00
  • once billy amcanın sonra o muzisyen abilerin yok yok valla yoksa once sizin mi elinizin opulmesi gerek bilmiyorum.en azından benim için konserden daha verimli bir şey olcak bu workshop.daha once levent yukselinkine gitmiştim.ya şimdi billy sheehan off ruya gibi.çok sağolun varolun!türkiyede müziği gerçekten seven insanlar varmış demek ki...
    Üye
    uyxuz
    Tarih
    6 Eylül 2004 00:00
  • Muzik'ten,virtuozite'den,rock'nroll'dan...(+bas gitar'dan),haz alan herkesi;Old City'nin tahta kapli yerlerine;...Workshop'un "Sali" gunu ,saat 19:00'da olmasina;... Mekanin Daracik bir sahnesinin olmasina;...Biletlerin "ancak" 10M olmasina;...RAGMEN,bekliyoruz.3 haftadir bu organizasyon icin ugrasan ciddi bir ekip var.Simariklik yapmayin.Feminenlik yapmayin.Gelmiyecekseniz,"cesitli pop sanatcilari",adres :RumeliHisari,giris: 40M.Lutfen oraya buyurun.iyi eglenceler.Karsinizda -Billy Sheehan-... Bizden bu kadar.
    Üye
    cans
    Tarih
    5 Eylül 2004 00:00
  • Baranthalas arkadasim,
    Buyuk olasilikla cok espirili bir kisilige sahipsin.Arkadaslarin tarafindan cok seviliyorsun.Ne mutlu sana.
    Workshop'larda,clinic'lerde, calan muzisyen, birkac olcu calar,katilimcilara neler yaptigini anlatir,sonra baska ornekler sunar,yine durup ne yaptigini anlatir.Paylasim yuksektir.Izleyiciler ise sorularini aninda yoneltebilir.Konserlerde oldugu gibi parcanin bitmesi gerekmez.Asiri ciddiyet yoktur.
    Üye
    cans
    Tarih
    5 Eylül 2004 00:00
  • ben hala workshop la konser arasında ki farkı çözemedim
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    5 Eylül 2004 00:00
  • selam arkadaşlar ben de bu organizasyonda o gun gorevli olucagım yorumlarınızı okudum ve güldüm yaw 1 kişide bu işleri birazcık olsun bilmiyor mu ya da aklını mantıgını kullanmıyor mu? 1. old cıty nın o gun ku ses sistemi tabi ki degişicek ikinci si ise bu tip organizasyonlar da yapan müzik şirketi para kazanmaz kaybeder o adamı sizin vericeginiz 10 milyonla mı getırıldiğini düşünüyosunuz yoksa bu 1 şaka mı? : ))))) 10 milyon sembolik 1 rakam burda sadece o şirketin müzikseverlere böyle organizasyonları yaptığını ve o müzisyenleri dinleyebilme fırsatı onemlidir nolursunuz geyik yapmayı bırakın da biraz daha mantıklı düşünün ve onu bunu bırakın işte adamı 10 milyona seyrediceksiniz daha ne istıyosunuz ben anlamadım pahalı olsa 1 ton laf ucuz olsa 2 ton laf bravo siz sadece gelin gerisini boşverin.
    Üye
    dilemma
    Tarih
    5 Eylül 2004 00:00
  • bas çalıpta bu adamı dinlemeyen varsa o aleti bırakıp kanun çalsın daha iyi müthiş bi konser olucağına hiç şüphem yok kesinlikle gidilmeli bu adama laf edenler mr.big, bump a head albümünü bi dinlesin sonra yorum yapsın.........
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    5 Eylül 2004 00:00
  • Bilet parasini sembolik bir rakam olsun diye ve herkes gelebilsin diye 10 M yaptik.Giriste katilimcilara birer tane Billy Sheehan t-shirt'u de hediye edilecek.
    Ismi gecen diger muzisyen arkadaslarimizin tumu,2 sn. dahi dusunmeden,buyuk bir arzu ile bu workshop'a dahil olmayi kabul ettiler.
    Senkop,Dore,ve Yamaha Europe'tan Thomas Capellmann'a,boyle bir organizasyona girdikleri icin tesekkurler.
    Üye
    cans
    Tarih
    5 Eylül 2004 00:00
  • Billy Sheehan ,son derece beyefendi bir kisilige sahip,yillarca dunya muzik sektorunun tum,ticari,ve kati kurallarina ragmen ayakta kalmayi basarmis gercek bir muzisyen.
    Mekanin sekli,yeri,boyutu,inanin onun icin onemli degil.
    Bir an once guzel ulkemizin,muzisyen veya ilgili seyircileriyle bulusmak icin sabirsizlaniyor.
    Workshop'u sali duzenlememizin sebebi,carsamba gunu Billy Sheehan'in Londra'ya gidip orada baska bir gosteri yapmak zorunda olmasiyla alakali.
    Saat 19:00 da bu workshop'in baslama nedeni,bu isin ,sanildiginin aksine,aslinda bir bar programi olmamasindan kaynaklaniyor.
    Bu sezonda baska neredeyse butun kulup ve barlarin kapali,olmasi sonucu,Old City adli makanda bu workshop'u gerceklestirecegiz.
    Ayrica bu kulup,bizden abartili taleplerde de bulunmadi.Reklam paralari...vs istemedi.(bazi baska dukkanlar da oldugu gibi.)
    Üye
    cans
    Tarih
    5 Eylül 2004 00:00
  • Çalmıycak mı demek istiyo bu workshop diyenler
    Çalmıycakta üfliycek mi?
    Bu bas gitar aha bu tele bastırınca böyle bir ses çıkıyor bu esnada bilmemne oluyor diye anlatıcak mı yani?biz de "haaa vay bee herf süper" mi diicez?(bi kısmı abi çok teknik içten gelen bir durum söz konusu diildi benim tarzım değil diyerek saçmalıycaktır onları yazmıyorum bile)
    Ya da bi iki numara yapçak aha var mı lan burda bunu yapan diicek gitarı koycak sahneye gidicek zannediyorum ki kimse çıkmıycak aha böyle çalınır işte diicek hade eyvallah babalar daha burdan başka yere yetişçez diyip kırcak kirişi( bu konuda pek zorlanıcağını düşünmüyorum zaten minik bir öküz gibi kendileri maaşallah )
    bakalım gelsin gitsin ondan sonra neler yazcaz.hani work shoptu çaldı işte herif diye yazan olur diye düşünüyorum.
    Üye
    anubis
    Tarih
    5 Eylül 2004 00:00
  • Arkadaşlar yukardaki yorumları okudum da ulan yarınızın kafası yarım basıyo galiba arada adamın biri kendini yırtıyo konser değil wokrshop diye ama kimsenin salladığı yok yaa adam çok tanınmış harbi bi yalancı da kimse inanmıyo ya da sizlerde bi sorun varr :) neyse burakerdoğan dostum ben seni anladım kendini yalnız hissetme diye :)
    Üye
    ethenar
    Tarih
    4 Eylül 2004 00:00
  • tam karşısındaki joker stüdyo daha iyidir(üst katı)...............
    Üye
    basist04
    Tarih
    4 Eylül 2004 00:00
  • pahalı olsa pahalı dersiniz. ne güzel ucuz işte söylenmeyin de gelin. büyük fırsat.
    Üye
    funky jumping
    Tarih
    3 Eylül 2004 00:00
  • arkadaşlar ben de orada görevli olucam merak etmeyin çok güzel olucak ben garanti veriyorum.
    Üye
    funky jumping
    Tarih
    3 Eylül 2004 00:00
  • arkadaslar bu bir workshop, konser oldugu da nerden cıktı
    Üye
    Ego_Brain
    Tarih
    3 Eylül 2004 00:00
  • Billiy Sheehan Dennis Chambers ile birlikte Old City den daha da küçük bir mekanda konser vermiştir arkadaşlar... Billiy Sheehan meraklıları videolarını toplayanlar bilir...
    Üye
    baronsamedi
    Tarih
    3 Eylül 2004 00:00
  • gerçekten inanılmaz.. ama denilenler gibi yeri beğenmezse (old city ye hiç gitmedim) yarım saat çalar bırakır. zaten 10 milyonluk billy sheehan "olayı" ancak yarım saat olur gibime geliyor. sinema 8 milyon be..
    Üye
    the miracle
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • valla arkadaşlar ben de kıllanmadım diil yani..Old City nin sahnesi küçücük 5 kişi nasıl sığacak çok merak ediyorum..özellikle Volkan Öktem!! biletler de çok ucuz..du bakalım allah sonunu hayır etsin..
    Üye
    jubei
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • workshop- alooo konser değil...
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
    ulan yaşıyan en iyi basçıyı görücem yüce rabbim sana şükerler olsun alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • kokrtuğum yanıda Billy Sheehan ın beyenmeyip mekanı terk etmesi olurmu olur zaten bilet fiyatları fazla ucuz ondan da bir kıllandım. ama bakalım zonguldaktan gelip kötü bişi ile karşılaşmayız herhalde :)
    Üye
    Cenkkeskin
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • Ya arkadaşlar ben bu konsere zonguldak tan gelicem ama su anda korktum dediklerinizden mekan kötü filan diyince :( yani zonguldaktan konsere gelip o konserden zevk alamadan gidersem hakkikatten baya kötü olurum :)
    Üye
    Cenkkeskin
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • gidemediğim için bana bir şeyler olacak diye korkuyorum. Bunu salı günü niye yaparsınız. Ya da niye şöyle 21-22 gibi bir saatte yapmazsınız. Uçakla gelsem yetişemem ankaradan.
    Üye
    aykuth
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • vay ki vay... iki el kanda da olsa gidilmeli..
    Üye
    petevenegondi
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • işte bu süper oldu.
    Üye
    JacoPastorius
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • Anaaaa!!! Bu ne yaw :) Mükemmel ötesi bir etkinlik; kelimeler kifayetsiz valla...
    Üye
    Dragonchaser
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • Kesinlikle gidilmeli. Fakat Old City de gerçekten bu kadar kaliteli insanlar nasıl çalacak? Gelip bizim evde çalsalar daha iyi bir sound alırlar.
    Üye
    baronsamedi
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • güzel bir etkinlik.. faideli ;)
    Üye
    labradore
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • hadi bakalım old city de nası çalcaklar düşünüyorum aslında.O tahta kaplı yerde seslere kimse bişey demeden durcak haa?Bence gitarı kapıp taksime vursa kendini daha enteresan olur gibi geliyo.
    Bence yeri beğenmiicek.
    Üye
    Loki
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
  • of of of of of
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    2 Eylül 2004 00:00
Toplam 39 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler