Cenotaph Decaying Purity Nettlethrone Rigor">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cenotaph & Decaying Purity & Nettlethrone & Rigor Mortis @ If Rock Bar - Kavaklıder

27 Mayıs 2008 00:00
Sahnede: Cenotaph
Decaying Purity
Nettlethrone
Rigor Mortis
Zaman: 1 Haziran 2008 Pazar - 17:00
Mekan: If Rock Bar - Kavaklıdere - Ankara
Fiyat: Tam:10 YTL (bir bira ücretsiz)
Bilet: Kapıda

Anger Epidemic Records ve Ghostwall Records işbirliği ile Ankara'da Türk Death Metal konseri 1 Haziran Pazar tarihinde If Performance Hall'da gerçekleşecek.

Ankara'dan Cenotaph ve Nettlethrone, İstanbul'dan Decaying Purity ve İzmir'den Rigor Mortis'in sahne alacağı konserde kapılar saat 16:00'da açılacak, 17:00'de gruplar sahne almaya başlayacak.

Ankara, İstanbul ve İzmirli grupların aynı sahneyi paylaşacağı Death metal etkinliğinde grupların sahneye çıkış aralarında da DVD gösterimleri yapılacak.

Yıllardır ülkemizi gerek yayınladığı albümler gerekse verdiği konserler ile yurtdışında başarıyla temsil eden; ABD, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna gibi birçok ülkede verdiği konserlerin yanı sıra albümleri de yurtdışında büyük ses getiren Cenotaph konserin ana grubu olarak sahne alacak. Mart ayında yayınlanan “Dissonant Progression” albümüyle yerli ve yabancı basından övgü dolu yorumlar alan Nettlethrone, ilk albümü “Phases of Dimensional Torture” İspanyol şirket Grotesque Productions tarafından yayınlanan Decaying Purity ve İzmirli grup Rigor Mortis de son dönemin önemli yerli grupları olarak gecede sahne olacak.


www.myspace.com/turkishdeathmetal

Yorumlar

Taze haberler