DJ Negma DJ Can Zaman: 15 Haziran 2008 Pazar 23:00 Mekan: Murphy's Dance Bar - Kadıköy - İstanbul Fiyat: Biletix: 25 YTL,">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

ÖSS Summer Welcome Party - Murphy's Dance Bar - Kalamış

1 Haziran 2008 00:00
Sahnede: DJ Negma
DJ Can
Zaman: 15 Haziran 2008 Pazar 23:00
Mekan: Murphy's Dance Bar - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: Biletix: 25 YTL, kapıda: 30 YTL (1 yerli içki dahil)
Bilet: Biletix, organizasyon akşamı murphy's kapı

ÖSS Summer Welcome Party

Havaların ısınmasıyla birlikte, İstanbul gecelerinin popularitesi artar. Şık kıyafetleriyle tüm gençler, eğlence hayatının o büyülü ambiyansından içeriye dalabilmek için adeta birbirleriyle yarışmaya başlar. İşte bu yıl 15 Haziran Pazar akşamı düzenlenecek "Summer Welcome Party" ile Murphy&'s Dance Bar'da o eğlenceli yaz organizasyonlarının ilki gerçekleştirilecek.

Deniz kenarındaki büyüleyici atmosferiyle bu yılın en gözde gece kulüplerinden biri olan Kalamış Marina'daki Murphy's Dance Bar'da hem o gün ÖSS'ye giren hem de sınava girmeyip de yeni haftaya başlamadan önce moral depolamak isteyen tüm gençler sabahın ilk ışıklarına kadar görkemli bir eğlencenin parçası olacaklar.

15 Haziran Pazar akşamı saat 23:00'te Anadolu yakasının en nezih ve göz kamaştırıcı koyunda, Kalamış Marina'da - Murphy's Dance Bar'daki "Summer Welcome Party"de size harika bir Pazar gecesi vaat ediyoruz.

Eğlence dünyasının en yetenekli DJ'lerinden DJ Negma’nin performanslarıyla renk katacağı "Summer Welcome Party"de, sadece Pazar gecesini en iyi şekilde değerlendirmenin keyfini çıkarmakla kalmayıp, aynı zamanda deniz kenarında içkinizi yudumlarken unutulmaz bir yaz gecesinde en sevdiğiniz parçaları ardı ardına dinleme imkanını da elde edeceksiniz. Tek yapmanız gereken 15 Haziran Pazar gecesi Murphy's Dance Bar'da olmak ve sabaha kadar sürecek eğlenceye katılmak...

Yorumlar

Taze haberler