Maskara nın ilk albümü Seyhan Müzik etiketiyle 09.06.2008 tarihinde çıktı. MASKARA">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Maskara

9 Haziran 2008 00:00

Türkçe sözlü klasik 80'ler hard rock olarak tanımlanabilen müzik yapan Maskara nın ilk albümü Seyhan Müzik etiketiyle 09.06.2008 tarihinde çıktı.

MASKARA albümünde, Burak ve Emre tarafından yazılan bir enstürümantel ve on adet şarkı bulunmaktadır. Bunlar grup üyelerinin yıllar itibarı ile oluşmuş birikimlerinden doğmuştur.

MASKARA albümünde yer alan şarkı isimleri; Çilekeş, Yorma Beni, Bana Aşktan Bahsetme, Sensiz, Demir Dev, Rock'ın Roll, Kır Zincirleri, İnan, Yuh ve Son.

Şarkılar, günlük yaşamdan alınmış, ağırlıklı aşk olmak üzere, sevgi-nefret, öfke, yalnızlık gibi konuları daha optimistik, eğlenceli bir söylemle anlatmakta. Albümde herkes kendinden bir parça bulacak.

Albümün kapak tasarımı ve içeriğinde de bu tarz yansıtılmaya çalışıldı.

MASKARA albümünün ilk video klibi "ÇİLEKEŞ" şarkısına çekildi. Klip yönetmenliğini Özkan AKSULAR yaptı.

Yorumlar

  • evet grup üyeleri. öyle olmalı..
    afiş küçülünce pek belli olmuyor tabii...
    Üye
    dilek
    Tarih
    23 Haziran 2008 00:00
  • Kadının gözünün içinde grup üyeleri mi gözüküyor yoksa başka birileri mi?
    Üye
    ikinokta
    Tarih
    16 Haziran 2008 00:00
  • maskara olmasınlarda
    Üye
    Loki
    Tarih
    13 Haziran 2008 00:00
  • öncelikle şarkıyı kral tv de dinleyince şoka girdim..Bunun için tebrik ediyorum ve rock N Roll gümbür gümbür geliyorr diyorum :)
    açıkçası çok çok başarılı değil, sözler zayıf noktaları ama olsunn bu cesaretinden dolayı tebrik ederim yapım firmasını ve çocukları.. bu bir başlangıçç olsunn ..Güzel günler çok yakında :)
    Üye
    acly
    Tarih
    12 Haziran 2008 00:00
  • Dün gece kliplerini izledim. Yaptıkları müzikten pek haz etmiyorum. 80'ler rock, bir Guns 'n Roses, Van Halen havaları... Biraz eskide kalmış bir müzik bence... Ha, çalması çok zevklidir tabi o da ayrı konu... Ama gerçekten prodüksiyon çok iyi olmuş, kalite bir şeyler olduğu çabucak anlaşılıyor. Sözler desen elbette pek bir numara yok. Ama zaten 80'lerin Amerikalı gruplarının da hiçbirinin sözlerinde bir numara yoktur. Pop sözler, rock müzik... Dolayısıyla normal bence...Yapımcı firmayı kınamak yerine bu tür desteği başka gruplara da vermesini istemeliyiz. Ben Maskara grubunu ve yapımcı firmayı tebrik ediyorum.
    Üye
    Babbazulla
    Tarih
    12 Haziran 2008 00:00
  • Dayanamadım gecenin bir vakti yazıyorum.Çöpe atılmış paralar boşa harçanmış zaman yazık yazık.Bir sürü grup var harika müzik yapan onlara haksızlık yapımcı firmayı kınıyorum.
    Üye
    theend
    Tarih
    12 Haziran 2008 00:00
  • Bu resim fazlasıyla dikkatimi çekiyor.
    Üye
    ikinokta
    Tarih
    12 Haziran 2008 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler