Bob Sinclar Zaman: 29 Temmuz 2008 Salı - 21:00 Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul Fiyat: Normal Bilet: 60,00 YTL Sahne Önü: 90,00 YTL VIP: 150,00">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bob Sinclar Live Show @ Parkorman - Maslak - İstanbul

16 Temmuz 2008 00:00
Sahnede: Bob Sinclar
Zaman: 29 Temmuz 2008 Salı - 21:00
Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul
Fiyat: Normal Bilet: 60,00 YTL
Sahne Önü: 90,00 YTL
VIP: 150,00 YTL
Bilet: biletix.com

16 yaşını doldurmamış katılımcılar konsere yalnızca ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.

Biletlere 1 Malibu ve Ananas özel kokteyli dahildir.

Vip: Sadece 250 biletlinin girebileceği VIP bölümünde, size kendinizi özel hissettirecek tüm detaylar düşünülerek özel bar ve lounge alanı da hazırlanmıştır. V.I.P biletler aynı zamanda sahne önüne girebilmektedirler.
Kapı Açılış Saati : 20.00 - BOB SINCLAR performans 22.30- 01.00
- VIP biletler aynı zamanda 12.00 - 18.00 arasında PARKORMAN havuzdan ücretsiz yararlanabileceklerdir.

Yazın en keyifli kokteyli MALIBU sunar:
Dans müziğinin efsane ismi BOB SINCLAR ilk kez Türkiye’de
BOB SINCLAR & Steve Edwards &Big Ali -Full Live Performance

Madagaskarda deniz kenarında bir restoran,
Bombay’da bir otobüs durağı,
Venedik sahilinde bir new-age barı,
Tel Avivdeki bir taksi,
New York’ta, Ibiza’da ya da İstanbul’da bir club…
Eğlenmeye çıktığınız bir gece
Ya da gün boyunca dinlediğiniz herhangi bir radyo istasyonu
tümünden aynı parçalar yükseliyor,hem de devamlı
…Love Generation, Soundz of freedom, Rock This Party.

Türkiye’nin yıllardır dört gözle beklediği, her şovunda biletlerinin günler öncesinde tükendiği, son yıllarda dans müziğinin tüm dünyadaki en büyük temsilcisi Fransız Dj ve prodüktör Bob Sinclar parçalarında kendisine eşlik eden Steve Edwards ve Big Ali’nin de canlı sahne performanslarıyla 29 Temmuz gecesi ilk kez İstanbul Parkorman’da performans gösterecek.

Dans ve popüler müzik organizasyonlarında Türkiyenin en başarılı temsilcisi UNILIFE’in gururla sunduğu bu müthiş gece, yazın en keyifli kokteyli MALIBU içkilerinin ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

Müzikal ve görsel anlamda uzunca bir süre akıllardan silinmeyecek bu muhteşem performans için yerinizi şimdiden ayırtın.

1998 yılında çıkarttığı ilk albüm "Paradise"dan sonra 2000 senesinde çıkan 2. albüm "Champs Elysées"de Fransız house müziğini, iyi süzdürülmüş disco yaylılarıyla birleştiren Bob Sinclar, Fransız müzisyen Cerrone anısına olan "I Feel For You" parçasıyla İngiltere listelerinde üst sıralara oturdu.

Yellow Productions ile "Africanism" projesinde çalışan Bob Sinclar, 2003 yılında çıkarttığı 3. albümü "III"de gerçek müzisyenlerle çalıştı. Albümün dans listelerinde başarı yakalamasından sonra hedefini büyüten Sinclar, 2004 yılında çıkarttığı derleme albüm "Enjoy"dan sonra 2006 yılında son albümünü çıkarttı.

2006 yılında çıkan "Western Dream" albümünden çıkan ilk single "Love Generation"da The Wailers grubundan Gary Pine ile çalışan Bob Sinclar, bu parçayla Avrupa dans listelerinde kendine yer buldu. İngiltere listelerinde bir numara olan parça, Almanya ve Avusturya listelerinde de 1 numaraya ulaştı.

Fransız müzisyen Cerrone’a hayranlığını devamlı dile getiren Bob Sinclar, "The Mighty Bop" ve "The Reminiscence Quartet" isimleriyle acid caz ve hip hop türlerini müziğine yansıttı.

Yorumlar

  • bilet isteyen mesaj atabilir.
    Üye
    evrh
    Tarih
    28 Temmuz 2008 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler