Phillippe Cohen Solal Gotan Project Zaman: 19 Temmuz 2008 Cumartesi - 22:00 Mekan: Otto - Alaçatı -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Phillippe Cohen Solal (aka Gotan Project) @ Otto - Alaçatı - İzmir

16 Temmuz 2008 00:00
Sahnede:
Phillippe Cohen Solal
Gotan Project
Zaman: 19 Temmuz 2008 Cumartesi - 22:00
Mekan: Otto - Alaçatı - İzmir
Fiyat: 45,00 YTL
Bilet: biletix.com
--
Lounge 102 presents...
Phillippe Cohen Solal (aka Gotan Project) @ Otto Alaçatı


Lounge 102 organizasyonları unutulmaz Otto Santral gecelerinden sonra, dinleyicilerinden gelen yogun talep üzerine Çeşme/Alaçatı’nin en ayrıcalıklı mekanlarından Otto Alaçatı’da Flexi Card’ın katkılarıyla devam ediyor. Phillippe Cohen Solal (aka Gotan Project)’in sahne alacağı geceyle başlayacak serinin diğer iki önemli ismi ise Nicalo Conte (2 Ağustos) ve Dzihan & Kamien (16 Ağustos)…

Tango ve latin amerikan ritimlerinin günümüz elektronik öğeleri ile sentezlendigi modern muzigin tartismasiz en onemli ismi Gotan Project'in kurucusu ve beyni Phillippe Cohen Solal benzersiz eklektik tarziyla 19 Temmuz aksami hayranlariyla bulusuyor.

Lounge 102; kariyerine, Paris merkezli topluluklarda çalarak baslayan ve kısa bir süre sonra radyo programları ile de anilan Phillippe Cohen Solal, aralarında Lars Von Trier ve Mikhalkov’un da bulunduğu çağdaş sinema sanatının en önemli ustalarıyla çalıştı. ’Arthouse’ film müzikleri, bestekarlık derken, 1999 yılında son yılların en başarılı uluslararası topluluklarından ‘Gotan Project’ i kurdu.

Dünya müziğinin tüm elemanlarını tangonun tutkulu atmosferiyle yoğuran grubun başını çekerken, DJ’lik yeteneğinin yanısıra sıradışı müzisyenleri biraraya getiren prodüksiyon dehası ile toplamda iki milyon adetlik satış rakamına ulaşan Gotan Project’in, dünya arenasındaki bugünkü yerini almasında büyük rol oynadı. Yıllarca dünyanın dört bir yanındaki festival ve konserlerde yer alan Gotan Project bunun yanısıra ülkemizde ilgiyle takip edilen ‘Six Feet Under’, ‘Sex And The City’, ‘Nip/Tuck’ dizilerinin müziklerini yaptı. Kendine has kavramsal dokunuşlarla süslediği, akustik tınılı, country tarzı parçalardan oluşan son albümü ‘The Moonshine Sessions’ ile birkez daha sevenlerinin karşısına çıkan Phillippe Cohen Solal, çağdaş yaklaşımını bir kez daha dinleyicileri ile buluşturdu...

Her zaman türlerin sınırlarını zorlayan modern müzik anlayışı ve unutulmaz anlar yaşattığı DJ setleri ile Phillippe Cohen Solal, kuşkusuz, Fransa’nın yetiştirdiği en önemli müzik kişiliklerinden biri olarak göze çarpıyor.

Yorumlar

Taze haberler