Chu-Fang Huang Zaman: 18 Haziran 2009 Perşembe - 20:00 Mekan: MKM - Akatlar - İstanbul Fiyat: 1. Kategori: 100,00 YTL 2. Kategori: 80,00 YTL 3.">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Chu-Fang Huang @ MKM - Akatlar - İstanbul

17 Temmuz 2008 00:00
Sahnede: Chu-Fang Huang
Zaman: 18 Haziran 2009 Perşembe - 20:00
Mekan: MKM - Akatlar - İstanbul
Fiyat: 1. Kategori: 100,00 YTL
2. Kategori: 80,00 YTL
3. Kategori: 60,00 YTL
4. Kategori: 50,00 YTL
Bilet: biletix.com

CHU-FANG HUANG
İstanbul Resitalleri 18 HAZİRAN 2009 PERŞEMBE 20:00 MKM

2005 Cleveland Uluslararası Piyano Yarışması büyük ödülü'nün sahibi, Çinli piyanist Chu-Fang Huang'ın yıldızı başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere verdiği konserlerle gün geçtikçe artan şekilde parlıyor. Cleveland Büyük Ödülü'nün yanısıra "Paul A. Fish Memorial Prize", "Slomovic Orchestra Soloist Prize", "Embassy Series Prize", "Lied Center of Kansas Prize", "Mortimer Levitt Piano Chair of YCA", ve "Mortimer Levitt Career Development Award for Women Artists" de bu çok başarılı piyanistin ödül ve ünvanları arasında.

Huang, Amerika'da Lincoln Center - Alice Tully Hall, Kennedy Center, Carnegie (Zankel) Hall, Carnegie (Weill) Hall, Hollanda'da Amsterdam Concertgebauw Avustralya'da Sydney Opera House, Çin'de Pekin Zhong-shang Concert Hall ve Liao-ning Grand Opera House gibi yüksek prestijli salonlarda sahneye çıktı, resitaller verdi, "Honest Brook Music Festival", "Bard (New York) Music Festival", "Klavier Festival (Almanya) gibi önemli festivallere katıldı.

Solist olarak çaldığı orkestralar arasında Amerika'da Cleveland Orchestra, the Fort Worth Symphony, Charleston Symphony, Hilton Head Symphony, Mid-Texas Symphony, Fort Collins Symphony ve Orange County Pacific Symphony, Kanada'da Victoria Symphony, Avustralya'da Sydney Symphony Orchestra ve Australian Chamber Orchestra, Çin'de Shen-Zhen Philharmonic ve Liao-ning Philharmonic var.

Yorumlar

Taze haberler