Güvenç Dağüstün ile Sakin Sakin" vokal: Güvenç Dağüstün gitar/vokal:
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Güvenç Dağüstün ile Sakin Sakin @ JazzStop - Taksim - İstanbul

    23 Temmuz 2008 00:00
    Sahnede:
    "Güvenç Dağüstün ile Sakin Sakin"
    vokal: Güvenç Dağüstün
    gitar/vokal: Altuğ Bircan
    keman: Ulaş Kurugüllü
    elektrik gitar: Ekrem Yıldırım
    klavye: Cem Öget
    bas gitar: İbrahim Gönenç
    davul: Emre Yenson
    Zaman: Her pazar - 23:30
    Mekan: JazzStop - Taksim - İstanbul
    Fiyat: Ücretsiz

    "Güvenç Dağüstün ile sakin sakin" isimli, ama bazı anlarda sakinliğin hareketliliğe, dinginliğin espriye ve eğlenceye dönüştüğü, zengin repertuarlı, bol istek şarkılı, çoğu zaman izlemeye gelen ünlü sahneye konuk olarak çıktığı bu "iki arada bir derede" geceye Güvenç Dağüstün ve saz arkadaşları olarak sizleri aramızda görmek istemekteyiz...

    Yorumlar

    • Güvenç Dağüstün'ün Carmina Burana ve daha bir çok performansını izlemiş biri olarak gittiğim hiçbir "Güvenç Dağüstün ile sakin sakin" programında kendisinden sogumadıgımı belirtmek isterim,

      Güvenç'in laubali ve ciddiyetsiz tavırları (ki bu bir algı meselesi) programında gösterdiği performansı asla etkilememiştir.
      Güvenç sahnede samimi olabilir ama laubali,ciddiyetsiz değildir.

      Müzisyenlerinin tam olarak ne derece eğitim aldıklarını bilmiyorum ama müziğin eğitimden ne kadar bağımsız bir olgu oldugunu çok iyi biliyorum,Orkestra elemanlarının bazıları ciddi anlamda çok kaliteli müzisyenler ve dinlemeye değerler.

      Türkçe pop eserleri oldukça değişik ve ustaca yorumlamaları sayesinde bir çok pop dinleyecisinin de ufkunu genişlettiklerine inanıyorum.Repertuarları ise herkesi bir yerden bir şekilde yakalar,çogunlugun damak tadına uygun ve oldukca özeldir.

      "Güvenç Dağüstün ile sakin sakin" bir bar programıdır,konser değil.Sahne içinde şakalaşmalar,farklı insanları sahneye davet etmeler,gülmeler,ağlamalar da bu programın bir parçasıdır.

      Güvenç bazen cıplak ayakla elinde içkisi ve sigarası ile şarkı söyler,bazen de kafasına göre sahneden iner ve mikrofonu başkasına verir çeker gider.

      Programına bir çok isim yapmış,kalitesi müzisyen dinleyıcı olarak katılır ve kendisini oldukce başarılı bulurlar.
      Bir çoğu da orkestrayla kendi eserlerini zevkle icra ederler ve geceye hediyelerini verip sahneden inerler.

      Carmina Burana ya da Nazım performansında ise Güvenç bambaşka biridir,sanırım yalnızca sanatçı olmak böyle özetlenebilir..

      Keyfini çıkarana..

      1.dereceden bir yakın..
      Üye
      İklim Tamkan
      Tarih
      17 Ekim 2008 00:00
    • Güvenç Dağüstün' ün Carmina Burana performansını izlemiş biri olarak dün akşamki programa gittiğime pişman olduğumu söylemeliyim. İnanılmayacak kadar laubali ve ciddiyetsiz tavırlarıyla kendinden soğutmuştur beni. Bu derece iyi eğitim almış müzisyenlerden çaldıkları eski Türkçe Pop parçalarına değişik ve ustaca bir yorum getirmelerini beklerdim. "Biz bu işi aştık" tavırlarına biraz erken kapılmışlar. Bugün 70 yaşı aşmış efsaneler dahi ülke ülke gezip onca yoğun ilgiye rağmen ciddiyetlerini zerre bozmadan yapıyorlar işlerini. Beraber gittiğim 2 arkadaşıma da kendilerinden övgüyle bahsetmiştim. Ama maalesef hiçbirimiz memnun kalmadık dün akşamki konserden. Sonuç olarak kendilerinin 1. dereceden yakını değilseniz gitmenizi tavsiye etmem zira seyirciye saygı duyulan bir dinletiden öte eş-dost arasında laylaylom yapalım tarzında bir etkinlik...
      Üye
      barbabietola
      Tarih
      8 Eylül 2008 00:00
    Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler