Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Franz Ferdinand Yeni Albüm Hakkında Konuştu

28 Temmuz 2008 00:00

Sıradışı kayıt yöntemleri kullanarak ürettikleri yeni albümleri ile ilgili konuşan İskoç grup, Glasgow'daki stüdyolarda çalışarak hazırladıkları albümün prodüktörlüğünü Don Carey'in yaptığını belirtti.

Franz Ferdinand'ın sözcüsü Alex Kopranos BBC'ye konuşarak " Don ile stüdyo da bir çok deneyim yaşadık. Alıştığımızın dışında, bize daha sert bir albüm kaydı yaptırdı. Stüdyoda kullandığımız efekte "Dopler Effect" deniyor" dedi.

2009 yılında piyasaya sürülecek albümü, fanları çok bekleyeceğe benziyor.

Kaynak: music-news.com

Yorumlar

  • geçen seneki RNC - İstanbul performansından sonra bozuk ritmler ve akortsuz sesler yüzünden hastaneye kaldırılan gençlerin ambulansları bunların tur otobüsünün yanından geçerken akıllarına gelmiş herhalde doppler efekt olayı. Baksanıza o konserden sonra Pozitif bile bu sene Rock'n Coke organize etmekten çekindi. O ne biçim hayal kırıklığıydı oyle ya... bak yine aklıma geldi.

    Franz Ferdinand'mış; peh! Mangoların Ferdinand'ı

    Bu arada Doppler efekt için wikipedia linki, çok ilginç bir dalga teorisi konusudur, sesin fiziği ilgilelerinin okumasını özellikle tavsiye ederim. Hareket eden ses kaynağı ve duyan kulak arasındaki mesafenin artmasınıın dalga boyunu değiştirmesiyle ilgili bir şey:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Doppler_effect

    Gerçi yukarıdaki sözcü bahsettiği şeyden ne kadar haberdar bilemiyoruz :=
    Üye
    wogon
    Tarih
    29 Temmuz 2008 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler