Ehl-i Keyf, 5. yılını "Yeraltından Notalar" isimli albümle taçlandırdı.
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ehl-i Keyf ile Yeraltında Rock'n Roll!

30 Temmuz 2008 00:00

2003 yılının Ekim ayında çalışmalarına başlayan Ehl-i Keyf, 5. yılını "Yeraltından Notalar" isimli albümle taçlandırdı. Gürkan Akgün (gitar, vokal), Ali Fuat Başman (gitar), Akif Burak Atlar (gitar, geri vokal), Efşan Altıncaba (bas gitar) ve Arda Uyar'ı (davul) kadrosunda bulunduran Ehl-i Keyf, beş yıllık prova, konser ve üretim sürecini, tamamı gruba ait şarkılardan oluşan "Yeraltından Notalar" albümüyle pekiştirdi.

Kayıtları Deneyevi'nde, ses mühendisleri Ergin Özler ve Taylan Özdemir ile tamamlanan albümün mix ve mastering işlemleri daha önce Kiss ve Midnight Oil gibi gruplarla prodüktörlük deneyimi olan Matthew Voigt tarafından Avustralya'da gerçekleştirildi. Mavi Sakal'dan Tibet Ağırtan ve Zardanadam'dan Erbatur Çavuşoğlu'nun 3 şarkıda konuk müzisyen olarak katıldığı "Yeraltından Notalar"ın ilk klibi ise "Çek Git" isimli parçaya çekilmekte. Yönetmenliğini Çağrı Güven'in üstlendiği klip Ağustos ayı itibariyle müzik kanallarında yayımlanmaya başlayacak.

Hard Rock ve Rock'n Roll çizgisinde yürüyen ve Türkçe Sözlü 11 yeni şarkıdan oluşan "Yeraltından Notalar", grubun resmi sitesi www.ehlikeyf.biz üzerinden paylaşıma açılmış durumda. Ücretsiz olarak İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, birçok şehirdeki belli noktalardan CD formatında dağıtımına başlanan albüm, kargo aracılığıyla da dinleyicilere ulaştırılıyor. Bunun için [email protected] adresine bir mail atılması yeterli.

18 Temmuz Cuma akşamı Beyoğlu Studio Live'da gerçekleşecek olan Yeraltından Notalar Albüm Tanıtım Partisi'nde albüm sonrası ilk performansını sergileyecek olan Ehl-i Keyf, Ağustos ayında ise Zeytinli Rock Festivalinde sahne alacak.

web sitesi: ehlikeyf.biz

Yorumlar

Taze haberler