Jose Padilla Zaman: 8 Ağustos 2008 Cuma - 22:00 Mekan: Sortie - Ortaköy - İstanbul Fiyat: 1.Kategori: 45,00 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Jose Padilla @ Sortie - Ortaköy - İstanbul

6 Ağustos 2008 00:00
Sahnede: Jose Padilla
Zaman: 8 Ağustos 2008 Cuma - 22:00
Mekan: Sortie - Ortaköy - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori: 45,00 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 22:00'dir.
- Konser başlama saati 23:15'tir.

DRUM, ses getiren etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Türkiye’nin ünlü gece klüplerinden Sortie’de gerçekleştirilecek olan konser serileri için Türk müziğinin en önemli isimleri DRUM felsefesi kapsamında bir araya geliyor.
DRUM (Dialogue, Respect, Understanding through Music - Müzik Aracılığıyla Diyalog, Saygı ve Anlayış) projesi, barış için elleri birleştirme çağrısını dünyaya taşıyor.

"Farklı kültürler arasında hoşgörü ve saygının temel ilkeler olması" için müziğin birleştirici gücünü kullanan DRUM felsefesi kapsamında gerçekleşecek konserler;

8 Ağustos Cuma - Cafe del Mar'ın Yaratıcısı JOSE PADILLA

Café del Mar serisiyle dünyada karışık CD (compilations) modasını çıkaran, dünya sosyetesinin bir numaralı mekanı haline gelen Café del Mar'ın arkasındaki müzik dokunuşu, chill out müziğin bir numaralı ismi José Padilla DRUM felsefesi kapsamında, benzersiz bir müzik deneyimi için 8 Ağustos’ta Sortie’de müzikseverler ile buluşuyor.

Yorumlar

Taze haberler