Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Pinhani - Zaman Beklemez

6 Ağustos 2008 00:00

İlk albümü ile büyük hayran kitlesine ulaşan Pinhani, ikinci albümünü, ilk albümde yer alan gitarist Akın Eldes ve davulcu Cem Aksel’ in yanı sıra bas gitarist Demirhan Baylan’ la birlikte kaydetti.

Bu üç önemli müzisyenin dışında gruba bu albümde çok önemli müzisyenler eşlik etti ; Erkan Oğur’da bu albümde bir şarkıda cümbüşüyle grubun misafiri oldu. Klarnette Serkan Çağrı ve Oğuz Büyükberber, trombon ve trompette Hasan Gözetlik, trompette Can Ömer Uygan, vurmalı çalgılarda Yinon Muallem, bas gitarda Sunay Özgür Pinhâni’nin ikinci albümünde yer aldı.

Grup İkinci Albüm kayıtlarını ilk albümde olduğu gibi yine Tanju Duru’nun stüdyosunda tamamlayıp, ilk albümde yaptığı müzik kalitesi ve tarzını, ikinci albümede taşıyarak ve üzerine yeni değerler ekleyip dinleyicilerinin müzik zevkine sundu.

Albümde “Kavak Yelleri” dizisinden duyduğumuz “Bir Anda” ve “Ne Güzel Güldün” şarkılarının yanı sıra iki versiyonu yer alan modern oyun havası “Düğün” ve grubun rock türünde ürettiği en önemli şarkılardan biri olan “Ağlama“ dikkat çekiyor.

-Zaman Beklemez Şarkı Listesi:

1. Zaman Beklemez
2. Düğün
3. Ağlama
4. Ne Güzel Güldün
5. Dursana Dünya
6. Sırası Değil
7. Yansın
8. Bir Anda
9. Yalnızlık
10. Sevmekten Usanmam
11. Düğün Dernek

Yorumlar

Taze haberler