Anna Maria Jopek Zaman: 8 Ağustos 2008 Cuma - 21:00 Mekan: Bodrum Kalesi - Liman Mevkii - Muğla Fiyat: 1. Kategori: 56,00 YTL 2. Kategori: 45,00">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Anna Maria Jopek @ Bodrum Kalesi - Liman Mevkii - Muğla

6 Ağustos 2008 00:00
Sahnede: Anna Maria Jopek
Zaman: 8 Ağustos 2008 Cuma - 21:00
Mekan: Bodrum Kalesi - Liman Mevkii - Muğla
Fiyat:
1. Kategori: 56,00 YTL
2. Kategori: 45,00 YTL
3. Kategori: 34,00 YTL
Bilet: biletix.com

- 6 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.


BODRUM KALE CAZ KONSERLERİ

Polonyalı ünlü piyanist Anna Maria Jopek, Varşova’daki Chopin Müzik Akademisi ve Manhattan Müzik Okulu Caz Bölümü’nü bitirdikten sonra müzik hayatına caz çalarak devam etmeye karar verdi. Kendine ait 10 albümü bulunan Anna Maria Jopek, ünlü gitarist Pat Metheny ve trompetçi Tomasz Stanko’nun da aralarında bulunduğu birçok önemli sanatçıyla konser ve stüdyo çalışmaları gerçekleştirmiştir.

Şimdiye kadar 10 albümü yayınlanmış olan Polonyalı caz sanatçısı Anna Maria Jopek, aralarında trompetçi Tomasz Stanko’nun da olduğu hemen hemen tüm meşhur Polonyalı müzisyenlerle çalışmış, 2003 yılında Varşova’da Başkanlık Sarayı’nda efsanevi topluluk King Crimson’dan Gordon Haskell ile de düet yapmıştır. Pat Metheny onun için “Anna cesur, mütevazi ve açık çok iyi bir müzisyen. Tüm hayatı boyunca en iyi notaları çalmaya uğraştı. O, sadece müzikle ilgileniyor” demiştir. Toronto’dan Viyana’ya, Londra’dan Berlin’e kadar yılda yaklaşık 100 konser veren Anna Maria Jopek, Kale Jazz Konserleri kapsamında 8 Ağustos Cuma akşamı 21:00’da Bodrumda Kale’de sahne alacak.

Yorumlar

Taze haberler