Technical Death Metal'in Avustralyalı efsane ismi Psycroptic, ilk defa
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Psycroptic'den Yeni Albüm Geliyor

    12 Ağustos 2008 00:00

    Geçtiğimiz günlerde Technical Death Metal'in Avustralyalı efsane ismi Psycroptic, ilk defa Nuclear Blast etiketiyle çıkaracakları 4. albümlerinin ismini resmi olarak açıkladı. 2006’da yayınladıkları "Symbols of Failure" albümüne devam niteliği taşıyan yeni kayıtları "Ob(Servant)"ın 2008 sonbaharında raflarda yerini alması bekleniyor.

    Miksajını eski Machine Head ve Soulfly gitaristi Logan Mader (Divine Heresy, Gojira), kaydını ise gitarist Joe Haley'nin üstlendiği "Ob(Servant)" albümü hakkında, grubun davulcusu Dave Haley şu yorumları yaptı:

    "Kulağa biraz klişe gelse de, "Ob(Servant)" kesinlikle bizlerin yaptığı en iyi kayıt. Evet hemen hemen her grup, yeni albümlerinin en iyisi olacağını söyler, ama bizler ortaya çıkardığımız şeyle gurur duyuyoruz. Bu albümün yazılış süreci de, Joe’nun katılımıyla diğerlerinden biraz farklı oldu. Bu da albüme çok çeşitli boyutlar kazandırdı. Ayrıca Raymand Swanland (Deeds Of FLesh) tarafından hazırlanan albüm kapağı da gerçekten inanılmaz oldu."

    "Albüm, bir grup olarak ilerleme adına müziğimize kattığımız yeni duyguların ve bugüne kadar yaptığımız her şeyin bir karşımı oldu.Zaten aynı albümleri tekrar tekrar yayınlamanın ne anlamı var ki?Bu yüzden bu albüm gerçekten çok sağlam."

    Ayrıca grup şu günlerde The Black Dahlia Murder ve Kataklysm ile Summer Slaughter Amerika turuna çıkmış bulunmakta.

    Yorumlar

    Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler