Converse, 100. yıldönümü nedeniyle oluşturacağı kampanya dahilinde sınırlı sayıda Kurt Cobain converselerini piyasaya">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kurt Cobain Converse'ler Geliyor.

12 Ağustos 2008 00:00

Converse, 100. yıldönümü nedeniyle oluşturacağı kampanya dahilinde sınırlı sayıda Kurt Cobain converselerini piyasaya sürecek.

"Converse Yüzyılına Hoşgeldiniz" kampanyası dahilinde farklı dizaynlar düşünülüyor, her ayakkabı için 2002 yılında yayımlanan Journals kitabındaki Cobain çizimleri ve yazıları kullanılacak. The Converse Yüzyılı kampanyası ayrıca "Converse Yüzyıl İkonları" kapsamında Ian Curtis, Sid Vicious, Hunter S. Thompson ve diğerleri de kullanılacak gibi görünüyor.

Yorumlar

  • kurt ayaklar altına alınıyor resmen yaa.. gereksiz bi çalışma olacak bence:L
    Üye
    anormal_üye
    Tarih
    10 Kasım 2008 00:00
  • ehe paranin gözü kör olsun !
    Üye
    DUMANKOLIK1111
    Tarih
    31 Ekim 2008 00:00
  • Converse kızlara yakışıyorda erkeklere pek yakıştıramıyorum. Elemanların ayakları bebek mezarı gibi oluyor converseyi giydiklerinde şilep gibi ayak çıkıyo meydana bir şey deği çok antipatik gösteriyor. Yakışana laf yok tabi.

    Erkeğe yakıştıramadığımdan değil converse'nin hiçbir türünü sevmem. Bana göre çok lüks bir ayakkabı.

    Oscar Wilde'nin "Bana sadece lüksleri verin, ihtiyaçlar olmadanda yaşayabilirim" sözüne karşı biri olarak. Converse 100 küsür kağıt bayılacak hal yok bende. Bir ayakkabıya 30'dan yukarı para vermek bana göre değil. Bazılarına göre çok karizma bir ayakkabı ilginç şekilleri var mesela pankçı bir elemanı baz alalım. Bu eleman üzerine bir gömlek taksın siyah, kırmızı ya da siyah beyaz, siyah kırmızı damalı kravat. Koluna da bir damalı aksesuar taksın. Bu elemanın damalı veya Placebo logolu çantası olsun. Hadi kareli de pantolonu olsun. Buna nasıl bir ayakkabı gider. Tabi ki damalı bir ayakkabı. Bir elemanın imajını tamamlayabiliyor. Rengarenk bir insansan cıvıl cıvıl converselerini takıyorsun ayağına. Şahsen dışarıya çıktığımda her 3 kişinin ayağında görüyorum bu converseyi. Genellikle 15-18 yaşlarındaki elemanlarda ve 20-30 yaşlarındaki hatunlarda erkeklerde de oluyor tabi. Bana bu ayakkabı ülkeyi istila ediyor gibi geliyor ve etti gibide. Bundan 5-6 yıl öncesine kadar converse o kadar yoğun değildi. Birdenbire patladı bu ayakkabının satış yüzdeleri. Ya birde kiminle konuşsam ben düz tabanım converse'den başka ayakkabı giyemiyorum diyor. Ulen bu ülkenin %60'ı da düz taban diyesi geliyor insanın.

    Neyse çok konuştum converse severlere veya Kurt severlere hayırlı bir haber. Güle güle giyin demekten başka bir şey de denmez (:

    Birde giyici kitleye örnek vermezsem içimde kalacak.

    http://www.ayakkabim.org/2007/10/16/cift-yuzlu-converseler/

    5 nolu yoruma dikkatinizi çekmenizi isterim. İşte bu tip converseciler yoğunlukta..
    Üye
    linde_
    Tarih
    25 Eylül 2008 00:00
  • turkiye de kesinlikle olucakmıymıs bari?
    Üye
    -sput-
    Tarih
    23 Ağustos 2008 00:00
  • Alın tabii alın...Mis gibi "Kurt balı" da var nasıl olsa...
    Üye
    metalikmanyak
    Tarih
    14 Ağustos 2008 00:00
  • aaa süper ya converse e karşı duygusal bi bağım var resmen 3 tane var 2 si haşat oldu patladı ama hala giyiyorum çok sevimli ayakkabı ya:) kurt de üstüne bal olmuş:)
    Üye
    kaydet işte
    Tarih
    13 Ağustos 2008 00:00
  • anam xD
    alirim ben bunu
    mazada bulamam ama ebay var iyi ki xF
    Üye
    duman-hayel
    Tarih
    13 Ağustos 2008 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler