Muse, hayranlarını beklenilen albüm konusunda uyardı. Her ne kadar albümün içinde yer alacak parçaların çoğunun bittiği söylense de grup albümün">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Muse'dan Hayranlarına Kötü Haber

8 Eylül 2008 00:00

Muse, hayranlarını beklenilen albüm konusunda uyardı. Her ne kadar albümün içinde yer alacak parçaların çoğunun bittiği söylense de grup albümün çıkışının çok yakın bir gelecekte olmayacağını açıkladı.

Bascı Chris Wolstenholme, BBC 6 Music'e yaptığı açıklamada şimdiye kadar 7 parçanın üzerinde çalıştıklarını ancak şarkıların hala eksiklikleri olduğunu anlattı.

Grubun son albümü "Black Holes And Revelations" 2006'nın Temmuz ayında piyasaya sürülmüştü.

Kaynak: dreamtv.com.tr

Yorumlar

  • millet kızmaya başladı hadi çıkartın şu albümü
    Üye
    Neo-Fenerli
    Tarih
    20 Ocak 2009 00:00
  • Demet Akalın değil ki yazın çıkarsın, İsmail YK değil ki kışın çıkarsın. Neyse, belli olmaz; belki yarın, belki yarından da yakın. Lakin güzel albüm yapsınlar da geç olsun; o önemli değil. Bi' facia daha yaşamak istemem... (Bkz: Metallica - Saint Anger faciası)
    Üye
    vast
    Tarih
    11 Eylül 2008 00:00
  • yeni ogrendim bence bi süre bekleriz 2009 mart sonu nisan başı muse icin uygundur ya da bi daha ki kıs falan cıkartırlar matt hissiyatlı adam parcaların tarzı yaza uygunsa bu tarihlerde olur ya da bi dahaki kışa kadar beklicez :( yazın tek gelsinler yaa ya da ille festival yapılacaksa da muse festival falan diye hazırlansın :P
    Üye
    matthew_onur
    Tarih
    10 Eylül 2008 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler