Egoist Zaman: 29 Ekim 2008 Çarşamba - 22:00 Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul Fiyat: 23,50 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Egoist @ Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul

10 Eylül 2008 00:00
Sahnede: Egoist
Zaman: 29 Ekim 2008 Çarşamba - 22:00
Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul
Fiyat: 23,50 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.

Alternatif müziğin köklü ve başarılı guruplarından EGOİST, “ON” isimli yeni albümü sonrası yeniden Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde.

1996 yılında kurulan Egoist yeni albümü On'u, Meltem Taşkıran (vokal), Eser Taşkıran (piyano ve tuşlu çalgılar), Ahmet Güvenç (bas gitar), Arif Deniztoker (elektrik gitar) ve Turgay Gülaydın (davul) kadrosu ile hazırladı.

“Hayatı derinlerde yaşayan, şiir okuyan, sadece iyi müzik dinleyenlerin anlayacağı bir albüm yaptık” diyen EGOİST, “onlarca kez tekrarlanan sözler, ilk duyuşta ezberlenen iki üç notadan oluşan ezgiler içermeyen bir albümle müzikal çizgimizi bozmadık” diyor.

Grubun beyni ve müzik direktörü Eser Taşkıran aldığı klasik müzik eğitiminden faydalanarak rock, blues, funk, etnik ve popüler müzik türlerini senfonik bir çerçevede düzenleyip, kendine has bir sentez oluşturuyor. Meltem Taşkıran ise vokal yeteneğinin sınırlarını bu albümde tekrar zorluyor…

Yorumlar

Taze haberler