Godskitchen Zaman: 18 Ekim 2008 Cumartesi - 23:00 Mekan: Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul Fiyat: 45,00 YTL - Bilet Fiyatı Kapıda">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Godskitchen! Armand Van Helden @ Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul

21 Eylül 2008 00:00
Sahnede: Godskitchen
Zaman: 18 Ekim 2008 Cumartesi - 23:00
Mekan: Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul
Fiyat: 45,00 YTL
- Bilet Fiyatı Kapıda 50 YTL olacaktır.
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.

FG 93.7 dünyanın en önemli dans müzik konsept partilerinden Godskitchen’i gururla sunar!

Benzersiz sahne kurulumu, görsel showlar’ı, dansçıları ve başka hiçbir etkinlikte şahit olmadığınız aktiviteleriyle Godskitchen, bu senenin en unutulmaz gecesini vaad ediyor. Bu benzersiz seri Rusya, Güney Afrika, İngiltere, A.B.D, Avustralya ve Çin’le beraber Türkiye’de de 18 Ekim’de Otto Santral’de PD organizasyonuyla ve Armand Van Helden’in performansiyla gerçekleştiriliyor.

Grammy’ye bir çok kez aday olmuş, house, electro ve hip-hop’u kendine has tarzıyla birleştiren ünlü isim yıllar sonra tekrar Istanbul’da! Underground kültürün ikonu Armand Van Helden’in 400’ü aşkın prodüksiyonu arasında, Witch Doctor, Da Funk Phenomena, Ultrafunkula, You Don’t Know Me, Je T’aime, NYC Beat ve MyMyMY gibi hitler yer alıyor.

Armand Van Helden
http://www.myspace.com/armandvanhelden

Günümüz elektronik müzik sahnesinin en önemli isimlerinden Armand Van Helden, hip-hop ve house türevlerini, kendine has prodüksiyon anlayışı ile birleştirdiği kavramsal albümlerinin yanısıra, ortaya çıkardığı ‘hip-house’u, performanslarıyla kitlelere aktarırken, bir çok kez Grammy ödülüne aday gösterildi ve ödül kazandı.

Babasının Amerikan Hava Kuvvetleri’ndeki konumu itibariyle çocukluğu başta Hollanda olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde geçen Armand Van Helden, bunun yanısıra birçok Ortadoğu ve Asya ülkesinde bulundu. Farklı kültürlerin içersinde şekillenen algısı onu müziğe itti. Önceleri elektronik davul ile başlayan serüven daha sonraları plakları keşfetmesiyle elektronik müziğe kaydı. Seksenli yılların sonlarına doğru ülkesine geri dönen Armand Van Helden, X-Mix Productions üyesi olurken daha sonraları hem resident hem ilerletici olarak yer alacağı Loft’da çalmaya başladı. İlk single çalışması “Stay On My Mind”ı Nervous Records’dan yayınlayan sanatçı, 1994 senesinde “Witch Doktor” adlı single’ı piyasaya sürdü.

Reel 2 Reel, New Order, Blondie ve Daft Punk gibi gruplara yaptığı remix çalışmalarından sonra 1996 senesinde “Old School Junkies: The Album” adlı ilk albümüne imza attı. 1997 senesinde de Tori Amos’un bir şarkısını mixleyerek “Professional Widow” adlı single çalışması ile İngiltere listelerinde zirveye yerleşti. 1997 senesinde “Da Club Phenomena” adlı ikinci albümünü piyasaya süren Armand Van Helden, aynı sene “Live From Ya Mother’s House” adlı konser albümüyle “Enter The Meatmarket” adlı 2. albümünü de yayınladı.

The Rolling Stones ve Faithless remixlerini yayınladıktan sonra piyasaya sürdüğü “2 Future 4 U” adlı albümüyle İngiltere listelerinde 22 numaraya yerleşen Arman Van Helden, 2000 senesinde “Killing Puritans” adlı albümünü yayınladı. 2001 senesine gelindiğinde “Gandhi Khan” adlı albümünü piyasaya süren Armand Van Helden, albüm sonrası yoğun remix taleplerini geri çevirmeyerek; Moby, Felix Da Housecat, Nelly Furtado, Dj Sneak, Britney Spears, Basement Jaxx, Sugababes, Gwen Stefani gibi isimlere yaptığı çalışmalarla listelerin üst basamaklarını zorladı.

2004 senesine kadar dünyanın çeşitli bölgelerinde performanslarda bulunduktan sonra “New York: A Mix Odyssey” adlı albümünü yayınlayan Van Helden, albümden yayınladığı single’lardan “Hear My Name” ile Amerika Dans listelerinde yedi numara oldu. Bir diğer single “My My My” ile İngiltere listelerinde onbeş numaraya yerleşen sanatçı, 2005 senesinde “Nympho” adlı albümünü hayranlarına ulaştırdı.

Geride bıraktığımız sene içerisinde, çok konuşulan son albümü ‘Ghettoblaster’ ile karşımıza tekrar çıkan Armand Van Helden, ‘NYC Beat’, ‘I Want Your Soul’ ve ‘Je T’Aime’ ile dans pistlerini sarstı.

İngiltere sahnesini son dönemde ‘Switch’le sallayan, aynı zamanda Solid Groove olarak da tanıdığımız ünlü prodüktör Dave Taylor ile yürüttüğü stüdyo ortaklığıyla da çok konuşulan Armand Van Helden, başta A.B.D. ve İngiltere olmak üzere birçok mekan ve organizasyonun prestij ismi olarak dünyayı turlamaya devam ediyor.

Yorumlar

  • okulumun kampüsü içinde hoş bir konser :D
    Üye
    poweredby
    Tarih
    30 Eylül 2008 00:00
  • ohaa bu adam süperr!!!
    Üye
    another vox
    Tarih
    30 Eylül 2008 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler