The Unquestionable Truth" albümünün başarısızlığının ardından 2006 yılında dağılan Limp Bizkit,">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Limp Bizkit Dönüyor

6 Ekim 2008 00:00

"The Unquestionable Truth" albümünün başarısızlığının ardından 2006 yılında dağılan Limp Bizkit, yeniden müzik ortamlarına dönüyor. Fred Durst, iki buçuk yıllık aranın ardından Limp Bizkit olarak yollarına devam edeceklerini açıkladı.

2006'da ayrıldıklarını açıkladıktan sonra kendi yollarına giden ve kişisel projeleriyle ilgilenen Limp Bizkit üyeleri, iki buçuk yıllık aranın ardından yeniden bir araya geliyor.

Grup üyelerinin prova yaparken çekilmiş görüntülerinin internette yer alması üzerine Limp Bizkit'in MySpace sayfasından açıklamada bulunan Fred Durst, bir süredir yeniden beraber takılmaya başladıklarını; ancak dinleyicilerinin karşısına çıkmak için biraz daha zamanları olduğunu belirtiyor. Limp Bizkit'in geleceği için heyecan duyduklarını söyleyen Durst, açıklamasında en çok merak edilen konuya da açıklık getiriyor. Limp Bizkit'in ardından Black Light Burns grubunu kuran ve Marilyn Manson'a katılan Wes Borland, maalesef Limp Bizkit kadrosunda yer almayacak. Borland'ın yerine Evanescence'ten tanıdığımız Terry Balsamo gitarları çalacak.

Yorumlar

  • limp bizkit dönüyor ve ipne oluyorX)
    Üye
    floucht
    Tarih
    30 Ekim 2008 00:00
  • Kim gelirse gelsin. Yeterki eski sağlam LB geri gelsin. Yeterki hayranlarının kanını kaynatsın. Limp Bizkit forever!!!
    Üye
    Bass_Fieldy
    Tarih
    29 Ekim 2008 00:00
  • wes borland son derece adi bir insan! Wes Borland LB sayesinde tanındı müzik piyasasında ama LB zaten istediğim grup değildi gibi saçma sapan konuşmalarla ayrıldı gruptan.Wes Borland'ın yerini gayet doldurur Terry Balsamo! Bundan hiç şüphem yok! LB_mania is in here!! BRING IT ON!!
    Üye
    LPmania
    Tarih
    28 Ekim 2008 00:00
  • Yavaş dönsün.
    Üye
    Smith Wesson
    Tarih
    28 Ekim 2008 00:00
  • wes borland yoksa limp bizkit hiçbirşey...
    Üye
    rock4ewa
    Tarih
    24 Ekim 2008 00:00
  • Balsamo'suz da olur bu işler. Ama tahminim güzel olcak...
    Üye
    vast
    Tarih
    24 Ekim 2008 00:00
  • limp bizkiti limp bizkit yapan bence fred'den çok, o hareketleriyle ve o lensli gözleriyle, boyalı yüzüyle, enteresan elbiseleriyle ve değişik tarzıyla gitara oldukça hakim olan (hatta sonradan bir çok taklitçisi ortaya çıkmıştır) wes borland'dır. Sonuçta AC/DC deyince akla nasıl ilk önce angus young geliyorsa, limp bizkitinde simgesi, sembolü ve ilk akla geleni wes dir. Onsuz limp bizkitin tadı olmaz diye düşünüyorum... yoksa o gruba limp bizkit adı yakışmaz diye düşünüyorum...
    Üye
    E-C-A
    Tarih
    23 Ekim 2008 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler