Al Di Meola - World Sinfonia Zaman: 14 Mart 2009 Cumartesi - 20:00 Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul Fiyat:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Al Di Meola - World Sinfonia @ İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul

7 Ekim 2008 00:00
Sahnede: Al Di Meola - World Sinfonia
Zaman: 14 Mart 2009 Cumartesi - 20:00
Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori: 66,00 YTL
2.Kategori: 55,50 YTL
3.Kategori:Tam:45,00 YTL
4.İndirimli:40,00 YTL
Bilet: biletix.com

- İndirimli biletler öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü, İş Bankası mensupları ve iştirakleri için geçerlidir.
- 7 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.

Avantajlı indirim oranlarımız:

Toplam 25 adet klasik konser ve caz konserinden
5 konsere bilet alan izleyiciler için %15
10 konsere bilet alan izleyiciler için %20
15 konsere bilet alan izleyiciler için %25
20 konsere bilet alan izleyiciler için %30
Tüm konser biletlerini (25) alan izleyicilerimiz için %35.

Önemli Not: İndirimli Biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişe’sinden alınabilir.

Chicke Korea ile verdiği ilk konseri ve 1974 tarihli “Return to Forever”la başlayıp De Lucia ve McLaughlin’li “Super Guitar Trio”yla devam eden olağanüstü müzik yaşamında tekniği, lirisizmi, benzersiz virtüözitesi, giderek derinlik kazanan müzisyenliği ve besteleriyle çağdaş cazın en önemli isimlerinden biri olan Al Di Meola, “Kariyerim boyunca çalıştığım en iyi grup” dediği ve Arjantin, Küba ve İsrailli müzisyenlerden oluşan World Sinfonia ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yorumlar

  • Arkadaşlar bu tür sanatçılar parayı peşin almadan sahneye çıkmamaktadırlar. Parasını alamaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Zaten hepsi tek tip bir sözleşme ile geliyor çünkü dünya çapında menajerleri var ve bu iş tamamen ticari bir iş. Yani önce sözleşmeyi imzalıyorsun, bu sözleşmede yenecek yemeğe, yatacak yere, kulis ikramına, tranfer, şehir gezisi (kullanılacak araba modeli vs), çalınacak ekipmana ilişkin bilgiler gibi bilimum madde vardır. Para çoğu zaman peşin gönderilir. Nadiren de sahneye çıkmadan evvel kulisde takdim edilir. Para alamadı da, bir daha gelmeyecekmiş de falan bunlar işin prosedürü gereği imkansız. Kapı gibi sözleşme imzalıyorsun. Uçak biletini alıyorsun, karşılıyorsun, yatırıyorsun, yediriyorsun falan. Adamı en iyi şekilde ağırlamakla mükellefsin. Birini yapma, bir daha değil Al Di Meola konseri, 3. sınıf barda amatör rock gruplarına destek gecesi düzenletmezler adama.
    Üye
    -midnight-
    Tarih
    25 Ekim 2008 00:00
  • İlk gelişinden kastım Parkormana gelmişti 2005'te.. Ama bir kaç kez geldiğini bilmiyorum. Flamenko alt yapılı müzikleri var diye biliyorum. Paco de Lucia ile bir çok kayıdı vs..
    Üye
    linde_
    Tarih
    24 Ekim 2008 00:00
  • Linde, o kadar çok yanlışın var ki hangi birini düzelteceğini bilemiyor insan. Al di Meola "flamenko gitar" çalmaz, pek çok müzik türünü harmanlayan bir gitaristtir, flamenko gitarcısı Paco de Lucia ile de çok kayıt ve konser vermişliği vardır ve Akdeniz müziğine yakın pek çok eser vermiştir, bunu nedeni akustik gitarı da çok sevmesidir, ama flamenko gitarcısı değildir. Flamenko gitarı denilen tarz naylon telli gitar ile ve parmakla çalınır ve tamamen kendine has bir sanat formundan (flamenkodan) beslenerek gelişmiştir, di Meola için çok çok "flamenkodan etkilenmiş"tir denilebilir.
    Ayrıca, "ilk gelişinde" sözü de çok tuhaf. Bu organizasyonun bir önceki girişiminde böyle bir sorun yaşadı demek istedin herhalde ? Böyle bir durum varsa bu gerçekten üzücü. Ancak işin aslı şu ki, Al di Meola Türkiye'yi yıllardır ziyaret eder, bu proje ile, Stanley Clarke-Jean Luc-Ponty ile, de Lucia-Mc Laughlin ile, kendi solo projeleriyle, Aziza Mustafa Zadeh ile..pek çok kez İstanbul'a gelmiştir. Bir ara nerdeyse her yıl en az bir kez geliyordu, kendi deyimiyle "İstanbul en favori duraklarından biri"dir di Meola'nın.
    Üye
    barrios
    Tarih
    24 Ekim 2008 00:00
  • Vay be Flamenko gitarı konuşturan adam yine geliyor. Bu adamı ilk gelişinde üzmüşlerdi. Parasını alamamıştı diye duymuştum. Bir daha da Türkiye'ye adımımı atmam diyordu.

    Asılsız olduğuna sevindim duyduklarımın. Gerçekten de inanılmaz bir adam. Kesinlikle gidilir..
    Üye
    linde_
    Tarih
    24 Ekim 2008 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler