Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yavuz Çetin - News Server (Haber Sunucusu) halka açık oldu !

19 Eylül 2004 00:00
Selam arkadaşlar..

Rock ve Blues müziğinin ilahlarından biri olan Yavuz'un arkasından onun anısını her zaman yaşatabilmek için bütün Türk müzisyenlerinin bir araya gelebileceği, tecrübelerini, bilgilerini aktarıp paylaşabilecekleri, öğrenip öğretebilecekleri bir ortam yarattık.

Uzun sayılabilecek bir süredir hizmet veren haber sunucusu artık halka açık duruma getirildi. Daha önce kullanıcı adı ve şifre gerektiren üyelik sistemi daha çok müzisyene ulaşmak için kaldırıldı.

Bu news server'ı sadece müzisyenlerin buluşmasına veya en azından sadece müziğe ve müzisyenlere adamak istedik. Müzisyenlerin sohbet etmesi için değişik gruplar kurduk. Her tarz müzisyenin ya da müziği sevenlerin rahatça istediklerini sorabildiği ve ilgili olduğu sorulara cevap verdiği samimi bir ortam oluşmuş durumda.

Ayrıca müzisyenlerin çalışmalarını isterlerse kolayca bu güvenilir ortamdaki diğer müzisyenlerle paylaşabilmeleri ve yine isterlerse onların yorumlarını alabilmeleri için FTP server'ımız da kullanıcı adı ve şifreniz olduğu halde hizmetinizdedir. Bir besteniz var ama emin değilsiniz.. FTP'ye kendi adınız altında bir klasör içine upload edip, news serverda diger arkadaşlara duyuruyorsunuz, böylece eserleriniz dinlenmiş ve profesyonel ya da amatör müzisyenlerden yorum almış oluyor.

İsteyen kullanıcılarımıza ücretsiz olarak bir de mail hesabı veriyoruz !! adını[email protected] uzantılı e-mail adresleriniz ile iletisim kurmak eminiz Yavuz'a gurur verirdi.

Haber Sunucu'suna hemen girmek için news://news.yavuzcetin.com adresine gitmeniz yeterli.

FTP ve e-mail servislerimiz için ise [email protected] adresine bir mail atmanız gerekiyor, sonra size gerekli açıklamalar yapılıyor.

FTP server, mail serverdan sonra Web sitemiz 'www.yavuzcetin.com' da aramıza katılan yine müzisyen webmasterlar tarafindan idare ediliyor. Bu ortamın oluşturulmasında maddi, manevi desteğini esirgemeyen tüm genç Türk müzisyenlerine teşekkürlerimizi iletiyoruz ve biliyoruz ki Yavuz yukardan bize bakıp şu anda "hehehe Sizi gidi Rock'n Rollcular siziiiiiii" diyerek Blues'unu calmaya devam ediyor.

Yorumlar

  • Hala bir yerlerde yaşıyorsun ve hala gitarının sessiz çığlıklarını duyuyoruz.. Yavuz Çetin'i anma gününde bize onu hatırlatmak yerine , Dream Theater'ı , Doors'u.. hatırlatanlar vardı.. Bu anma günlerinde amaç "Ben iyi gitar çalabiliyorum" felsefesinden farklı birşeyler olmalı.. ve Gür Akad... herkes Gür Akad'dan her zaman ki gibi bir gitar şov beklerken , o insanlara o gün orda Yavuz Çetin'i hatırlamak için , anmak için bir araya geldiğimizi anlatmaya çalıştı.. ve Yavuz Çetin'i anma gününde, Yavuz için , yeri dolamayacak bir gitar virtüözü için kendi eğlencelerinden 5 dakika bile ayrılamayan insanlara en güzel tepkiyi sahnede gitarını yere fırlatarak yaptı... Kendi gerçek değerlerimizin , emek vermiş yetenekli müzisyenlerimizin , ya yok olduklarında , ya da öldüklerinde kıymetini anlıyoruz.. ve ne yazık ki Bazı beyinlere, "ölüm" bile bu müzisyenlerin ne kadar kıymetli olduğunu anlatamıyor.. Yavuz Çetin , o asla son noktayı koymadı hayata...
    Üye
    N_I_R_V_A_N_A
    Tarih
    21 Kasım 2004 00:00
  • Kim bilir belki de şu an uzaklarda biryerdedir.O başaramadı ama şimdilerde bir grup var shaftta INKA.Özellikle elektro gitarist emre ve vokalde Ekin,birebir çalıştalar diyebilirim.Kalbim sizlerle...
    Üye
    Gesundheit
    Tarih
    10 Ekim 2004 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler