Whisky, 10 yıllık bir suskunluktan sonra bir "maxi single" ile bizlere geri">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Whisky Geri Geliyor...

9 Ekim 2008 00:00

Türk hard rock müziği denince akla gelen en önemli birkaç gruptan biri olan Whisky, 10 yıllık bir suskunluktan sonra bir "maxi single" ile bizlere geri dönüyor. Aslında 2 sene önce Rock Station Festivali’nde headliner olarak Ankara Saklıkent’te sahne almaları bir nevi bu dönüşün sinyali gibi yorumlanmıştı.

Geçen bu süre zarfında kadrosunu oturtup bir başka dönüş konserini Shaft Blues Bar'da veren grup aynı zamanda yeni bir albümün tohumlarını da yeşertmeye başlamışlardı. Albüm öncesi ısınma turlarını bir maxi single’la atmaya karar veren grup, bu çalışmada yer alacak 2 şarkıyı hazır hale getirmiş durumda.Whisky grubunun Maxi single çalışması kesinlikle müzik marketlerde yer almayacak; aynı gün grubun yasal sitesi Register or Login adresinde ücretsiz paylaşıma açılacaktır.

Bu çalışmayı arşivlerine katıp kolleksiyon yapmak isteyecek hayranlarına ise özel tasarım bir basımla ücreti karşılığında ulaştırılacaktır. Muhtemelen bayram sonrası çıkacak bu çalışmanın görsel malzemesi için grup tarafından bir yarışma tertiplendi. Maxi single’ın kapak çalışması,grubun hayranlarından gelecek tasarımlar arasından seçilecek. Üstelik tasarım sahibi kişi, grup üyeleri tarafından imzalanmış kolleksiyon değeri yüksek bir elektro gitarın da sahibi olacak.

Yorumlar

  • inanılmaz bir haber yav bu.. allah allah be :)
    Üye
    cointreau
    Tarih
    11 Kasım 2008 00:00
  • Oovovov!

    Gelsinler efenim gelsinler!
    Gözlerimiz yollarda kalmıştı zaten! :D
    Üye
    metalikmanyak
    Tarih
    11 Kasım 2008 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler