Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cemal Reşit Rey kapılarını açıyor

13 Ekim 2008 00:00

11 Ekim’de kapılarını Vadim Repin konseriyle açacak olan Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yeni sezonda 200’e yakın etkinlik düzenlenecek ve 2 binin üzerinde sanatçı konser verecek.

Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, keman sanatçısı Vadim Repin’in konseriyle 11 Ekimde kapılarını açacak.

Salonda, yeni sezonda 200’e yakın etkinlik düzenlenecek ve 2 binin üzerinde sanatçı konser verecek.

CRR Konser Salonu Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan sezonun ilk bölümünde, 60 etkinlik ve 750 sanatçıyla İstanbullu sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Yehudi Menuhin’in, “Gerçekten dinlediğim en mükemmel kemancı” dediği Vadim Repin’le sezona adım atacak CRR Konser Sezonu’nda bu yıl Chick Corea & John McLaughlin, James Galway& Lady Galway, Giora Feidman, David Russell, Manolo Sanlucar, Lubna Saleme, Ilya Gringolts, Carmen Lundy, Sa Chen, Sharon Isbin, Konstantin Moskovich, Kremerata Baltica, Nigel Kennedy Quintet, Talich Quartet, Strauss Ensemble, CRR İstanbul Senfoni Orkestrası, Yansımalar, Fazıl Say, Ayla Erduran, Cihat Aşkın, Arto Tunç Boyacıyan, Melihat Gülses, Meral Uğurlu ve Nevzat Sümer de konser verecek.

Gelecek yılın Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan sezonun 2. yarısında da 1500’ün üzerinde sanatçıyı ağırlayacak salonda, her ay 20’nin üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Taze haberler