K.E.K Zaman: 12 Ekim 2008 Pazar - 21:00 Mekan: Kemancı - Taksim - İstanbul Fiyat: 10 YTL (Bir adet bira dahil) Bilet: Kapıda K.E.K, 2003 yılında">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

K.E.K @ Kemancı - Taksim - İstanbul

6 Ekim 2008 00:00
Sahnede: K.E.K
Zaman: 12 Ekim 2008 Pazar - 21:00
Mekan: Kemancı - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10 YTL (Bir adet bira dahil)
Bilet: Kapıda

K.E.K, 2003 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde kuruldu. Birbirinden farklı çalışma ve üretim süreçleri yaşayarak bugüne kadar varlığını sürdürdü. Bu zaman zarfinda, grup üyelerinin müzikal geçmişleri ve kültürel bağlari doğrultusunda kendine has bir muzik olustuğu söylenebilir. Bu muziğin tür ve sınır kaygısı yok ve bu dört arkadaşın iletişiminin yansıması olmaktan başka bir amaç taşımıyor. Anadolu’nun farklı yerlerinden gelmiş bu insanlar, kültürel olarak farklılıkları ve benzerliklerini, doğal olarak yine bu coğrafyanın diliyle anlatırken, gözlerinin gördüğü ve ellerinin uzandiği diğer coğrafyalara da samimiyet ve sevgiyle yaklasmaya çalışıyorlar.

K.E.K şu ana kadar bir çok bar, üniversite ve rock festivali konseri verdi.

Kadıkoy Shaft, Kemancı, Studio Live, Beyoğlu Numb, Pulp, İstanbul Rock Festivali, ODTU, Marmara, İTÜ, Boğaziçi, Kocaeli ve Kültür üniversitelerinin bahar şenliklerinde sahne aldı.

Bunun yanında K.E.K 2008 yılında katıldığı 2 beste yarışmasında da finale kaldı. Jack Daniel's yarışmasında ilk ona girip finalistlerden biri olan K.E.K yarışma sözleşmesinin uygunsuzluğu nedeniyle yarışma finaline katılmadı. Yine 2008 Rock'n Dark Express yarışmasında da Istanbul finaline kaldı ve Türkiye finaline katilma hakkini alan K.E.K, yine sözleşme nedeniyle Türkiye finaline katılmama kararı aldı.

K.E.K. beste çalışmalarına devam ediyor ve grubun tanıtımıyla ilgili daha çok konser verip hem varolan dinleyici kitlesini mutlu etmek hem de daha fazla kişiye ulaşmak istiyor.

(Kaymaklı Ekmek Kadayıfı)

Grup Üyeleri :
Ozan TUĞRUL - Perdesiz Elektro Gitar, Vokal
Sülayman Hakan GÖRENER - Elektro Gitar
Enis GÜMÜŞ - Perdesiz Bas Gitar
Cahit BOLLU - Davul

Grup hakkında daha fazla bilgi ve Demolar için;

www.myspace.com/kekinfo
www.kekinfo.com

Yorumlar

Taze haberler