Madcon Zaman: 15 Kasım 2008 Cumartesi - 22:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Ön Satış: 50,00 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Madcon (Beggin) Live In İstanbul @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

7 Ekim 2008 00:00
Sahnede: Madcon
Zaman: 15 Kasım 2008 Cumartesi - 22:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ön Satış: 50,00 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Konser düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Bilet sayısı konser alanı kapasitesiyle sınırlıdır.
- Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Konser alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
- Konser alanına fotoğraf ve görüntü kaydedici cihazların sokulması yasaktır.

Bu yaz tatile çıkarsanız sizi çok mutlu edecek bir şarkıyla tanışacaksınız. Alaçatı'dan Türkbükü'ne, Olimpos'tan Kaş'a kadar bütün plajlar Beggin diye inliyor. Frankie Valli'nin bu eski şarkısı yine moda. Mucize şarkı Beggin antidepresan gibi: Dinleyen derdini unutuyor, en asık suratlar bile gevreyip etrafa gülerek bakıyor. Sabah kalkar kalmaz dinlendiğinde vitamin, öğlen stres giderici, akşam doping ve afrodizyak etkisi var.
Savaş ÖZBEY – Hürriyet Gazetesi Müzik Yazarı.

Beggig ile tüm Dünyayı kasıp kavuran grup Madcon Dünya turnesi kapsamında 15 Kasımda Türkiyede.

EKŞİ SÖZLÜK BAĞIRILARAK SÖYLENMESİNİ TAVSİYE EDİYOR

Kedin mi hasta, terk mi edildin, işten mi atıldın, trafikte misin, sıcaktan mı bunaldın? Hah, patlat bir beggin kendine gel. (bezginbekire)

İnsan dinlemeden duramıyor. Doping ile antidepresan arası bir etkiye sahip. Bildiğin uyuşturucu! Günde 100 kez dinlesen az. (smile)

Bugüne kadar milyonlarca şarkı dinledim, yüzlercesini de ezberledim. Fakat bu şaheseri nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum. (kaamos)

Ardarda bu şarkıyı ve I Will Survive'i (Ajda-Bambaşka Biri) dinleyince insan şizofren olup n'apacağını şaşırıyorr, yapmayın. (hybridus)

Sakın ola ki ofiste kulaklıkları takıp loop'a sarmayın, başınızla eşlik etmekten, köyün delisi kıvamında bakışlara maruz kalabilirsiniz. Ama varsa ortam, bağırın yahu bağırın! Nasıl ki kola soğuk içilir, bu da bağırarak dinlenir. (tioih)

MADCON
1992 yılında kurulan Norveç Oslo'da kurulan Madcon (Mad Conference) 90 lı yıllarda bir çok dans albümüne imza attılar ilk single ları God Forgive Me 2000 yazında iyi bir çıkış yakaladı .Ardından AA Recordings isimli kendi label larını kurup It’s All A Madcon albümünü Kasım 2004'de piyasaya sürdüler.Son yıllarda 50 Cent,Wu Tang Clan,Destiny's Child ve Xzibit gibi büyük artislerle turnelere katıldılar.So Dark The Con Of Man albümünden çıkan ilk single 'BEGGIN' Dünya listelerine bir numaradan girmeyi başardı ve yılın en çok dinlenen parçası oldu.

Yorumlar

Taze haberler