Erol Alkan Zaman: 1 Kasım 2008 Cumartesi - 23:00 Mekan: Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul Fiyat: 34,00 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Erol Alkan @ Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul

8 Ekim 2008 00:00
Sahnede: Erol Alkan
Zaman: 1 Kasım 2008 Cumartesi - 23:00
Mekan: Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul
Fiyat: 34,00 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Elektronik müzik dehası Erol Alkan, Otto Santral'de!

01 Kasım 2008, Cumartesi günü elektronik müziğin en saygın isimlerinden, ve Bugged Out serisinin yaraticisi Erol Alkan, Otto Santral sahnesinde olacak. Londra'da yaşayan, yaptığı remiksler ve prodüksiyonlarla tüm dünya klüplerinin aranan isimlerinden olan Alkan, uzun bir aradan sonra İstanbul'da dinleyicileriyle buluşacak. Kapıların 23.00'de açılacağı gecenin biletleri Biletix'den temin edilebilir.

Erol Alkan hakkında;
Yirmili yaşlarının başında, Londra gece hayatına damgasını vurup, kısa sürede fenomene dönüşen ''Trash''in yaratıcısı ve resident DJ''i olarak başlayan kariyeri, indie ve electro sahnesinin en prestijli topluluklarının prodüktörü olarak devam etti. The Rapture, LCD Soundsystem, Zoot Woman, Peaches ve The Yeah, Yeah, Yeahs gibi grupları bu sahneye ilk kez takdim eden Erol Alkan, günümüz elektronik müzik sahnesinin, kuşkusuz en saygın isimlerinden biridir.

Trash''in yanısıra Bugged Out, 21st Century Body Rockers, Return To New York, Fabric, The Cock ve The Boutique gibi mekanların demirbaşı haline gelirken, her zaman duyulmamış hit parçalar ile salladığı masif festival kitlelerinin gözünde ''rockstar'' olarak yer etmiştir.

New York, Paris, Berlin, Ghent, Oslo, Sao Paolo, Kopenhag ve Sydney''e uzanan yıllık programı uzun bir liste halini alırken, Alter Ego, Soulwax, Tiga, Mylo, Justice, Hot Chip, The Klaxons, Bloc Party, The Scissor Sisters, Franz Ferdinand ve Death From Above 1979 gibi isimlere remix ve prodüksiyon da yapmaktadır. Geçtiğimiz senenin Ocak ayındaki kapanış partisi ile son bulan Trash, yerini bambaşka bir konsept ile ''Durrr'' a bırakırken projenin arkasındaki isim tabiki Erol Alkan''dan başkası olamazdı.

Mystery Jets, Late Of The Pier ve The New Puritans gibi yeni topluluklara verdiği stüdyo desteği, İngiltere indie-rock sahnesinin nefes almasını sağlarken, 2002 yılında kendisine Brit müzik ödülünü kazandıran ''Mash Up'' yeteneğini, performanslarında sıkça tekrarlar.

Bunun yanısıra Kurtis Rush, Mustapha 3000 ve The Grid ikilisinden tanıdığımız Richard Norris ile hayat verdiği, Beyond The Wizards Sleeve ile disco ve psychedelia''nın sınırlarını zorlayan Erol Alkan, bu yılın son aylarında çıkması planlanan albümünün hazırlıklarını sürdürürken, bugün ortayaşlarına gelmiş olsa da, efsanevi setleri ile halen ''çocukları dansettirmeye'' devam ediyor.

Yorumlar

Taze haberler