Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Welcome Party 2004 @ Boğaziçi Üniversitesi

21 Eylül 2004 00:00
Sahnede:
Dj Yakuza
DJ Murat Uncuoğlu
Zaman: 1 Ekim 2004
Mekan: New Yorker Kuruçeşme
Fiyat:
BÜ standlarında 10MTL
Biletix'te 12MTL
Kapıda 15MTL

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü yeni öğrenim yılına "Welcome Party 2004" ile merhaba diyor. Parti, 1 Ekim 2004 Cuma gecesi DJ Yakuza ve DJ Murat Uncuoğlu’nun katılımıyla New Yorker Kuruçeşme’de gerçekleşecek. Üniversite gençliğinin yıla eğlenceli bir başlangıç yapması amacıyla düzenlenen parti saat 21:00’de kapıların açılmasıyla başlayıp, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Welcome Party 2004’te ilk olarak Orient Expressions albümünün elektronik altyapılarını kuran DJ Yakuza performansını sergileyecek. Ardından, Almanya’da ve İngiltere’de ünlü DJ’lerle çalışmış olan DJ-prodüktör Murat Uncuoğlu ile gece devam edecek

Sürpriz Eğlenceler...

New Yorker Kuruçeşme’nin eşsiz boğaz manzaralı ve büyülü ortamında gerçekleşecek olan “Welcome Party 2004”, üniversitelilere müzik ve dans dolu bir gece yaşatacak. Dans şovları ve sürprizlerin de renklendireceği gecede gençler eğlenceye tam anlamıyla doyacak.

52 yıllık birikimiyle Türkiye’nin ilk öğrenci kulüplerinden olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün organize ettiği parti ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.buik.net‘ten alabilirsiniz. Biletler, 20 Eylül’den itibaren Boğaziçi Üniversitesi’nde açılacak standlarda 10 milyon, Biletix’de 12 milyon ve girişte 15 milyon olacak.

Yorumlar

  • bu partiye kesinlikle gidilmesi lazım,djler çok iyi!! mekan da çok güzel bilet fiyatları da böyle bi organizasyon için gerçekten çok uygun!!! kaçmaz bence !!
    Üye
    bettyboop
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler