The Best Damn Thing” albümü ile geçtiğimiz yılki müzik ödüllerinde birçok ödül toplayan Avril">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni DVD :: Avril Lavigne - The Best Damn Tour Live In Toronto

30 Ekim 2008 00:00

The Best Damn Thing” albümü ile geçtiğimiz yılki müzik ödüllerinde birçok ödül toplayan Avril Lavigne'nin, bu albümüyle aynı adı taşıyan turnesi sırasında kayıtları gerçekleştirilen yepyeni DVD’si müzikseverlerle buluşuyor. Kanadalı sanatçının evi sayılan Toronto’da kaydedilen bu DVD’de, en beğenilen Avril Lavigne şarkıları en güzel yorumlarıyla yer alıyor: Girlfriend, Hot, The Best Damn Thing, I’m With You…

Albüme adını veren "The Best Damn Thing" albümünün prodüktörleri: Avril Lavigne'nin Under My Skin albümünden Butch Walker, P!nk ve Lady Sovereign ile yaptığı çalışmalardan tanınan Dr.Luke, Green Day ve My Chemical Romance albümlerinden tanınan Rob Cavallo ve tabiki Sum41 grubundan, eşi Deryck Whibley idi. Albüm dünya çapında 5 milyon adet satılarak platinyum ödülün sahibi oldu. Albümün çıkış parçası “Girlfriend” Billboard listelerinin Hot 200 sıralamasında zirveye yerleşti ve 7,3 milyon kopya satarak “2007’nin En Fazla İndirilen Dijital Şarkısı” oldu.

Avril Lavigne, “The Best Damn Thing” albümüyle müzik piyasasındaki yerini garantilerken dünya çapında bir yıldız olduğunu da kanıtladı. Şimdi “The Best Damn Tour – Live In Toronto DVD”si ile Avril Lavigne’nin eğlenceli performansına siz de tanık olun!

The Best Damn Tour – Live In Toronto DVD:

Girlfriend
I Can Do Better
Complicated
My Happy Ending
I’m With You
I Always Get What I Want
Best Damn Dance Break
When You’re Gone
Innocence
Don’t Tell Me
Hot
Losing Grip
Bad Reputation - Video Montage
Everything Back But You
Avril On Drums
The Best Damn Thing
I Don’t Have To Try
He Wasn’t
+
Girlfriend Remix
Sk8r Boi

Yorumlar

Taze haberler