Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

GRJ Sohbet Kapatılmıştır !

21 Eylül 2004 00:00
GRJ'ın sohbet bölümü, kullanıcılarının genel GRJ kurallarına uymamaları nedeniyle kapatılmıştır. Daha önceden hizmet verilen sunuculardaki kanalların bu tarihten itibaren GRJ'la bir ilişkisi kalmamıştır.

İlginize, bilginize...

PS: Bu konuyla ilgili Bekçi'ye atılacak GaRmes ve e-posta iletilerine cevap verilmeyecektir. Konuyla ilgili fikirlerinizi bu habere yazacağınız yorumlarla ya da forumlarda alttaki linkte yayınlanan konuyu kullanarak paylaşabilirsiniz.

GRJ :: Forum

Yorumlar

  • bende yeni uyee oldum keske bende grjin sobetine girebilseydim boyle konusan insanlar yuzunden toplum zararda birde kurallar bozmak icin deyilmi ben her iki yerede katiliyorum hem yapmaklazim hemde yapmamak benceee
    Üye
    b_e_t_u_l
    Tarih
    11 Ocak 2009 00:00
  • :S ya haksızlık
    Üye
    nira
    Tarih
    16 Ekim 2007 00:00
  • Vay be :) Ne günlerdi :)
    Üye
    Mavinci Gün
    Tarih
    16 Mart 2006 00:00
  • ehhahahahah

    ne gunler geçirmişiz yaaa


    özlüyorum lan ben bu günleri
    Üye
    gitarTELi
    Tarih
    22 Kasım 2005 00:00
  • hayrola arkadaşlar yaa
    bi sohpet odası kapandı diye bu kadar hırgüre ne gerek var
    ama okuduklarıma bakılırsa yazık olmuş çoğunuza
    BAŞINIZ SAĞ OLSUN
    AMİİİİİİİİN..............
    Üye
    carettacaretta
    Tarih
    30 Eylül 2004 00:00
  • Of yaw nooluyo niye kaparsınız guzelim kanalı yaw.
    Benim hayatım pc de geciyor.
    Normalde hic arkadasım yok
    Tek arkadaslarım yuzunu bile gormedigim ama herseye degisebilecegim arkadaslarım onlarıda elimden aldınız!
    2 terbiyesiz seviyesiz insan yuzunden bu kadar insan madur kaldı yaf. Ne istediniz bizden ne guzel gecinip gidioduk!
    Üye
    Unreal-izmit-
    Tarih
    27 Eylül 2004 00:00
  • elden gelen bi şey yok arkadaşlar kaderimize boyun eğicez
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    26 Eylül 2004 00:00
  • yakında mesajla , yorum yazmayıda kaldırırlar...!!!
    Üye
    BaSS_MaN
    Tarih
    26 Eylül 2004 00:00
  • Yaa bekçi abi bence bi olay yoktu boşa kapattın kanalı! Bazen oda kırk yılda bir ipsizin biri gelip özele küfür ederdi o kadar! Buda zaten bir kere başıma geldi!
    Üye
    dogu
    Tarih
    26 Eylül 2004 00:00
  • ırc denilien zımbırtıyı hiç bi zaman sevmedim...sewemedim...zaten ortam ordan girenler yüzünden bozuldu...
    Üye
    ADIO
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
  • kapandıysa kapandı daha devam ettirip saçmalamaya gerek yoK
    Üye
    soğukmorg
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
  • fazla bile sürdü .
    garaj alternatif müziği gerçekten seven insanların ilgiyle takip ettiği günbegün arşivini genişleten bi müzik istesi yani geyik sitesi değil .
    komik olma zorunluluğu taşayın kişilerin yaralarına merhem olma gibi bi işlevi olamaz .
    Üye
    tacimsuede
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
  • kızgınlığım geçti, artık sadece üzgün ve umutsuzum. daha da bişey yazmıycam. herkes rahat etsin.
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
  • ofz bu ne saçmalık ya mirc muabeti bozdu zaten cezalandırılan biz olduk...ortamı bozanları cezalandırırdınız olur biterdi....herkese aynı hüküm giydirildi ...saçma!
    Üye
    MoonLapSe
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
  • Sevgili Garaj Müzik Birimi Kayıtlı kullanıcıları;

    Öncelikle Garaj kullanıcıları GRJ dışından bir grubun bu işi üstlenmesinden ötürü şikayetçi olmakta haklı olabilirler ama daha önce de tüm yetki Bekçi'nin üzerindeyken de aynı sorunlarla karşılaşılmaktaydı. Ayrıca bir ortaklık değil bir yetki göçerilmesidir. Doğru düşünülmüştür ve dışarıdan bir ekibin Garaj içinden bir ekibe göre daha objektif olabilieceği düşünülerek yapılmıştır. Ama bunu kötü sonuç vermiş olması da riskli olan bu kararın sonucunda kaçınılmaz değildi zaten. Daha önce chat kapatılacaktı ve bir de bu yol denendi. Ama Bekçi'nin tüm iyi niyetine rağmen özgürce küfür edemedikleri için resmen komplolar kurup sahte olaylarla Bekçi'ye yapılan bir takım şikayetler sonucu bu doğru adım da olumlu bir sonuca ulaşamamıştır.

    Garaj dışından değil de Garaj içinden bir ekip üstlenseydi ne olurdu onu da açıklayayım. Bu sefer de olaya objektif yaklaşmak her yönü ile çok daha zor olacaktı. Operatörler maalesef ister istemez kendi tanıdıklarına birtakım ayrıcalıklar tanıyacaktı ve bu da başka bir kaosa sebebiyet verecekti. Ya da operatör olamayanlar da olmak isteyecek ve bu istekler ile Bekçi ayrı bir sorumlulukla uğraşmak zorunda kalacaktı. Tıpkı saltanat dönemindeki taht kavgaları gibi bu sefer de ucuz ve yapay sorunlar ortaya atılıp operatörler yerlerinden edilip yerine geçilmeye çalışılacaktı. Operatör olmasa ne olur diye düşünülebilir. Bu sefer de küfür ve tartışma çok büyük boyutlarda olacaktı.

    Ben bir Garaj kullanıcısı olarak bir süre chatroom da operatörlük görevini üstlendim ve küfür edeni sorgusuz sualsiz attığımda bu da başka bir tartışmaya sebep oluyordu bu da ''garaj da konuşulmuyor hemen atıyorlar''adlı klasik şikayetti. Üstelik kendi arkadaşlarımı da atmak zorunda kaldığım anlar oldu ve onlarla ne yazık ki aram bozuldu.

    Yani kimse artık yeni bir chat room istemek konusunda haklı değil.Ayrıca operatörlük işini de herkesin istemesi olayına ayrıca şaşırıyorum. Operatörlük deneyim ister ve sorumluluk demektir. Kesinlikle bir karizma unsuru değildir.İnanın ne Garaj içinden ne de dışarıdan hiçbir ekip -üzülerek söylüyorum Garaj içinde çok sayıda seviyesiz eleman varken- bu işi yürütemez. Bekçim en doğru kararı vermiştir. Yapılan belki çoğu Garaj üyesini üzdü ama sanıyorum bu en iyisi..

    Ulaş Can (Mavinci Gün)
    Üye
    Mavinci Gün
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
  • :(
    Üye
    samurai
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
  • Ya arkadaşlar, sitede sohbet edememeyi, hücreye atılıp bir daha hiç kimseyle görüşememek gibi algılayanlar var sanırım...
    Tamam konuşmak görüşmek iyi de, bunun için binlerce program var, konuşmak isteyen herkesin de infosunda E-posta adresi, icq'su vs yazıyor zaten... Onları kullanın olsun bitsin...
    Bu kadar tepkinin arkasından "Ne güzel özgürce küfür ediyorduk kimse bizi tanımadan..." hasreti çıkmasından da korkmuyor değilim...
    Zaten yazdığının altına imza atmasını bilmeyenin konuşmaya hakkı yoktur...
    Sevgiler, Saygılar...
    Üye
    BassCat
    Tarih
    23 Eylül 2004 00:00
  • demogoji yaptığımı sanmıyorum.şikayet etmekle de iyi yapmışız.hiç olmazsa böylece sadece o amaçla siteye girenler defolup giderler!!!
    bir kere lafı anladığın yere bakalım.dikkat edecek olursan siteye değil sohbete girmemeye yemin edenler var dedim.
    boş teneke tıngırdar kızım.
    sus ki adam sansınlar seni.
    ??????
    m----g---'e
    XXX
    Üye
    AMYLEE
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • ben de çok ama çok hatalı bir karar olduğu tekrar tekrar söylemek istiyorum!
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • yerınde bır karar tebrık etmek ıstıyorum:)
    Üye
    meldamon
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • evet bad angele katılıyorum ya boşu boşuna bu kadar insanın moralini sıfıra düşürdünüz huzuru bozanlara başka bir çözüm bulunurdu iyi öyleyse bi kişi küfretsin site de kapansız sohbeti kapatmak kolay açıp da böyle serserilerle mücadale etmek zor tabi ama bunu hep birlikte yapabilirdik bence bu çok bencilce bir karar oldu!
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • ya insanlar küfür etmeya girmiyodu sonuçta. her sitenin bi sohbet kanalı var. online olanlar muabbet ediyodu kendi hallerinde. sitenin adını batıracak bi şey olduğunu hiç sanmıyorum. çılgınlık.. bu kadar katı kurallar olmamalı.
    Üye
    bad angel
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • [Metalgirl]
    Siteye girmemek Bir Protesto Olarak Algılanmalı Bence Bende 2 Haftadır Girmiyorum Gerekli Kişilere Bu Mesajdan Kendine Bir Payçıkarsın . . .
    Üye
    kyakuz_2004
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • En iyisi oldu.Sohbette cıvımıştı zaten.Ayrıca burası da müzik birimi.Düşüncelerinizi dile getirmek istiyorsanız Foruma yazın bence.
    Üye
    HardrocK
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • siteye girmemeye yemin edenlere bakar mısınız? demogoji yapıyorsunuz.....
    Üye
    metaligirl
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • üye olmadan önce girdiğimde bayaa iyi sohbetler vardı...insanlar birbirini tanıdıkça salaklaşır durumu olmuştur sohbet odasında...bu salaklar ota boka gülürse kapanır işte.Fazla girmişliğim yoktur ama girdiğimde gördüğüm durum bu.
    Üye
    kafa-yok
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • niye insanları zevklerine göre değerlendirmek çok yanlış bize göre doğru olan başkalarına göre yanlış olabilir bu öznel bir görüştür chatin iğrenç olması diye bişi olamaz iğrenç insanlar olabilir böyle yaparak da onlara koz vermiş böbürlenmelerine izin vermiş oluyorum tekrar söylüyorum bu kesinlikle bir çözüm değilll
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • bence yanılıyorsun metaligirl.sor bakalım neden girmiyormuşuz o olaylardan sonra insan bir daha o iğrenç ortama?elbette girmez bu iğrençlikten zevk alıyorsan bilemem?sen daha bu siteye üye olmadan önce eski garajlılar bilir ki yemin edenler vardır içimizde girmemek için.ewt burası modern müziğin dinlendiği bir site.bence her insan girmemeli sohbet.kibariye ferdi tayfur gibi böğğ
    destekliyorum
    :))))))))))))))))))))))))))))
    Üye
    AMYLEE
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • Şaka yapıyorlar bence.. Açılacak kardeşim ne demek. Bunca insan kullanıyor ve bizim anında cevaplamamız gereken sorular oluyor. Sizin yaptığınız pire için yorgan yakmaktır. Atarız aramızdan böyle insanları olur biter. saygılar
    Üye
    hakimamca
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • sadece beni bir soruda aydınlatın... garaj.org dakilerin gunahı ne... mirctekileri anladık da garaj sakinleri ne yaptılar... mircten gelenler ne yaptılarsa oldu bu zaten.. kendi ortamımız zarar gordu onlar değil... siz de bu sohbeti kapatarak mircten gelen saygısızların böbürlenmesini sagladınız. tebrikler...
    Üye
    WhiPLasH666
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • son zamanlardaki sohbet, garaja uymasada sohbetten çok iyi dost edindim yazık olmuş..
    Üye
    FaTiMa
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • hayatımda ilk defa inanmadığım şeylere inanmaya başladım mesela internette de iyi sohbetler yapılabilceğini gördüm. hayatımda ilk defa gerçek hayattaki problemler gibi sitede yaşadığım problemlere üzüldüm ve ağladım hayatımda ilk defa bir sohbet için bu kadar üzüldüm bunların hepsini bu sitede garaj.org da yaşadım ve şimdi bu ilklerin hiç bir manası kalmadı belki de her kafadan bir ses çıkıyor elbette herkes yorum yapsın ama chat odasıyla alakası olmayan insanlar bize ders vermeye kalkmasın insan yaşamadan anlamıyor çünkü chat odası benim için çok önemli bu sitenin iletişimde eli ayağı lütfen chat odasını tekrar açıp başka çözümler arayalım problemlerimizden bu şekilde kaçmayalım.
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • hiç iyi olmadı bir kaç şahıs yüzünden biz cezalandırılıyoruz sohbet bizi buluşturan bir ortamdı ve ben bir sürü şey öğrenmiştim (müzik adına tabi) çok iyi arkadaşlar edinmiştim ve sık sık konuşuyorduk bu hakkımızın alınması hiç iyi olmadı
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • Bütün yorumları okuduğumda ne gördüm biliyor musunuz? GaRaj Sohbet Odasının kapanmasının iyi olduğunu, hayırlı olduğunu söyleyenler, sohbet odasında nickine neredeyse hiç rastlamadığım şahıslar (baranthalas hariç o ayrı). Eminim ki eğer sohbet odasına çok fazla giren şahıslar olsalardı bugün bizimle birlikte kan ağlıyor olacaklardı..... whiplash da söylemiş, gece rüyalarımıza bile giriyodu..... sohbet odasının kapanması GaRaj için büyük kayıp! saygılar......
    Üye
    metaligirl
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • ahahaha beter olun..garaj sitesinide kapatırdım ben olsam
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • garaja müzik adına üye olmuştum sohbet odasına bir kez girdim
    bence burda müzik adına herşey konuşulmalıydı eğer küfürleşme boyutuna ulaştıysa olay farklılaşmış demektir. kapandığı iyi olmuş.
    bekçi müziğin konuşulduğu bir ortamı sağlıyacaktır herhalde.
    sevgiler...
    geçmiş olsun
    Üye
    setibey
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • oh iyi olmuş zaten bakamıyoduk şirketten
    Üye
    Loki
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • Sevgili GARAJ.ORG cemaati... oncelikle tum milletimizin başı sağolsun.. Bu haberi ilk duydugumda yıkıldım adeta.. ama bu seviyesizlik işi kesinlikle garajın gercek sahipleri tarafından yapılmamıstır. son gunlerde sureklı takılanlar bilir. cok değişik nickler turedi. cok seviyesizler geldi ama ben o kadar takılıyorum burada bi kere olsun garaj.org un sevıyesızlıgını gormedım. buradaki arkadaslık gercekten o kadar ilerlerdi ki.. son gunlerde kendımı kontrol edemıyorum ruyama giriyo gunde 12 13 saat online oluyorum sırf bu kanal yuzunden.. işte bu denlı goruslerımın oldugu bu kanalın kapanmasından olayı buyuk ne kadar buyuk elem duydugumu belirtmek istedım. tekrar tum memleketin ba$ı sağolsun...
    Üye
    WhiPLasH666
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • İsabet olmuş, yoksa "MÜZİK BİRİMİ" yakında "EŞ BULMA BİRİMİ" olacaktı. Kutlarım bekçi bey
    Üye
    ugly kid
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • yoo bence seviyeli insanları karıştırmayın. istenildiğinde çok güzel bi müzik sohbet ortamı olabiliyodu. bence bu sitedekilerin en iyi buluşma noktasıydı. küfür edenler zaten cezasını alıyodu.
    Üye
    bad angel
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • Bazı arkadaşları çok üzmüş bu durum::((
    Tabii ki yanlış giden bir şeyler varsa önlem alınmalı.
    Sohbet odasına hiç girmedim.Ama keyiflymiş okuduğum kadarıyla.
    GaRaj Sohbet Odası olmadan da GaRaJ'dır.
    Hatta daha iyi olmuş bence yakında arkadaş bulma sitesine dönecekti tamamen.O zaman diğerlerinden ne farkı kalır ki.
    Kesinlikle "Müzikle ilgili gerekli herşey burda"
    Önemli olan müzik ve burda olmak.

    GaRaJ'ın bir "Müzik Birimi" olarak varlığını sürdürmesi dileğiyle...
    Üye
    beverly
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • Buyrunuz, şimdi de küfür ediniz, rahatlayınız.
    Sizi anlamıyorum gerçekten, yapıyorsunuz ediyorsunuz, sahip olduğunuz değerleri korumuyorsunuz, elinizden alındığında da ağlıyorsunuz..! Bekçi yi kutlamak lazım çok iyi bir ders verdi hepimize. Gerçi ben sohbete girmiyordum ama verilen dersi de çok iyi bir şekilde aldım..! Umarım bundan sonra daha bir hassasiyet içerisinde değerlerinizi korursunuz, sahip çıkarsınız.
    Üye
    divinemusic
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • bence çok iyi olmuş,çünkü o kadar uyarılara rağmen bugüne kadar gelmesi mucize,sohbet edilmiyordu ki,hep küfür hep küfür,ne zaman girsem birileri tartışıyor,bol bol küfür ediliyor,zaten girmemdeki amaç arkadaşlarla özelden sohbet etmek oda hızlı olduğu için
    BENCE BİRİLERİ HAKKETTİ,AMA OLAN BİZLERE OLDU
    BİR SÜRE SONRA HALLEDİLECEKTİR,
    Üye
    uranos
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • sohbet odası ne zaman açıldı da ne zaman kapandı yaf=))
    allah allah bak senn...
    Üye
    imsomniac
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • Arkadaşlar demek ki biz adam gibi sohbet etmesini bilmiyoruz..!
    Üye
    divinemusic
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • :)
    Üye
    labradore
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ bu....bekçi gerek yazılan mesajlara gerekse sorulara üşenmeden cevap yazdığı için kutluyorum...bu yüzden de çok kötü şeyler yazmak istemiyorum..FAKAT 10.000 üyesi olan bi sitenin bir sohbet odasını yonetememesi çok garip..ayrıca insanlara tehditkar bir şekilde yani ceza verir gibi sohbet odası kapanmıştır tarzında bişey daha vahim.....sonuçta internette bir sürü sohbet oratmı var..BURANIN SOHBET ODASININ KAPANMASI SADECE SİZİN ÜYE SAYINIZIN DÜŞMESİNİ SAĞLAR..kimsenin umrunda değil zaten...şahsen ben sohbet odası varken 2 saat giriyosam bu siteye şimdi teker teker 5 dakikada bir mesajlaşma yoluyla tabi ki saatimi burda harcıyacak değilim....çünkü gerçekten sohbet odası çok keyifliydi..SOHBET ODASINDA KÜFÜR OLDU FALAN TARZINDAKİ ŞEYLER SİZİN SORUNUNZ..BUNU ONLEMEK SİZİN İŞİNİZ BİZİM DEĞİL....İNŞALLAH BU KISA SÜRELİ BİR BLOF DEĞİLDİR..O ZAMAN İNSANLARLA DALGA GEÇMEK OLUR..MADEM BİR İŞ YAPTINIZ SONUNA KADAR ARKASINDA DURUN..güle güle.............................................................................
    Üye
    thriller
    Tarih
    22 Eylül 2004 00:00
  • Olacagı buydu zaten benimde 1 hafta oldu gireli sohbet odsasına ...baya bi saygısızlık devam ediyodu...bence kısa bi sureligine kapalı olması iyi..tabi fazla uzun surmemeli..ortalık biraz sakinlessin..forumdan artık gorusuruz..
    Üye
    huseyl
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • chat e bir kere girdim yemin ediyorum
    ama bence garaj üye alımını durdursun önüne gelen girdi
    kibariye dinleyen insanla yan yana duramam ben mesela
    forumada yazdım zaten
    Üye
    sonicyouth
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • daha yeni üye olmuştuk yaa dün bir bugün iki varya bu edepsizilği yapanların üyelik kayıtlarının silinmesi gerekiyor.
    Üye
    dijitaldeli
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • sevgili Garaj Bekçisi'nin bu konudaki şikayetlerim(mutlaka başka şikayet edenler de olmuştur) doğrultusunda duyarlı davranmasına çok teşekkür ediyorum.
    Terbiyesizlik çok artmıştı.şahsi konulara da girmeleri rahatsız ediciyodu.ama affola bu konuda bence de birşeyler yapılması gerekiyordu!!
    teşekkürler...:)
    Üye
    AMYLEE
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • ellerine sağlık
    oh..
    Üye
    kurt cobain
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • çok kötü oldu çok okullardan dolayı tek tesellim buydu bunu da aldılar off off
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • SAYIN ARKADAŞLAR BU İKİ ORTAKLIK İLK BAŞINDAN BERİ HOŞUMUZA GİTMEMİŞTİ!!
    DAHA OZAMANLAR BAHSETMİŞTİK KAVGADAN GURULTUDEN
    HER GUN ÇIKICAK DİE
    KIM MUTLU BU DURUMA?
    İŞTE BURDAN SESLENIYORUM
    ESKISI GIBI YANLIZ GARAJ UYELERINE AÇILSIN DİE SOHBET ODASI
    ESKISI GIBI OPSUZ VOICESİZ Bİ KANAL İÇİN BU BÖLUMDEN SESLENIYORUZ
    ARKADAŞIMIZ BEKÇİYE...
    VE SİZDE SESLENİN TEKRAR
    AÇILSIN DİE......
    buyuk harfle yazıp kusurumu maazur gorduğun için sağol bekçi kardeşş
    Üye
    soğukmorg
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • ben çok merak ettim yaa, kim ne dedi de kapattılar acaba ?
    Üye
    aleister
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • en sonunda en hayırlısı olmuş insan üye olduğu bir sitede haklarına sahip olamazsa kurallara uymayanları uyarmazsa hatta bazı imkanlarımızın siteden kaldırılabileceğinin önceden söylenmesine rağmen hala devam ediyor ve devam ettirtiliyorsa hayırlısı olmuş.Ağlayıp sızlanmanın manasıda yoktur.Kapatmak çözüm de değildir diyorum
    saygılar sevgiler
    --kumdan kaleler---alıntı---
    arkadaşlar kumdan a katılıyorum
    Üye
    gitarTELi
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • ühüü ühhüü
    noldu ki yaa
    haberi duyar duymaz cafeye koşarak geldim masaya oturduğumda nefes nefese kaldımm
    ve ben gerçek dostluğu burda buldum
    mahallemde bile arkadaşım yok:(
    sabah işe giderken evden erken çıkıp cafeye koşuyorum gene
    ve ey dostlarımm sizleri seviyorumm
    ey bekçi duY bizi
    madem dağıtacaktın
    neden??
    sen bizi topladın
    bana arkadaşın varmı dediklerinde
    daha yuzlerini bile gormedim ama değişemeceğim dostlarım var diyorum
    Üye
    gitarTELi
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • evet metali haklı ilk defa chatte gerçek arkadaşlarım oldu ve bu sitenin bir eli ayağı olan sohbet bölümünü tekrar açman daha iyi olacak böyle yaparak daha fazla tepki ve soruna gün doğmuş oldu lütfen sohbeti yeniden açalım
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • öncelikle doğu biraz sakin ol...tamam bekçi kendine göre doğru olanı yaptı, en azından kesin bir çözüm bulunana kadar sohbeti kapatmayı uygun buldu...ama bekçi gördüğün gibi insanlar ateş püskürüyor...inan bize buranın bizim için dışarıdaki hayattan farkı yok, özellikle sohbet odasında....ben garaj üyeleriye en iyi sohbet odasında kaynaştım, bu sayede buluşmaya gittim, sıkı dostluklar kurdum...senden ricam en kısa sürede sadece garaj üyelerinin girebileceği bir sohbet odası açman.......
    Üye
    metaligirl
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • iyi yaptınız.aferin .kutluyorum.iki-üç tane beyinsizin yaptığı öküzlüğü bütün garaja mal edin.yarın öbür gün ülkenin basına geçince de bütün radyo tv gazete ne varsa kapatırsınız o zaman.kimse genel ahlak kurallarının dışına çıkmaz değil mi?herkes terbiyeli iyi aile evladı olur.en yakın zamanda çözüm bulunması dileğiyle
    Üye
    coke-man
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • sevgili faraj bekiçisi sohbette seviyesizlikler olduğunun elbette farkındayız ama birkaç ukala şahıs yüzünden sohbetin kapatılması tüm garaj üyelerini etkiledi ben bunu pire için yorgan yakmak olarak görüyorum ve sadece garaj üyelerine özel bir sohbet odasının hakkımız olduğunu düşünüyorum umarım yakında herşey düzelir garaj.org eski huzurlu günlerine kavuşur.
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • ilk uye olduğum sıralarda kavga gurultu yoktu çunku
    kavgayı çıkaranlar irc.arkadasca.net.tr den giren yoktu
    op kavgası yoktu
    voice isteyen yoktu
    eskısı gibi olamazmı?
    sebest bir kanal olarak
    Üye
    gitarTELi
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
  • 2 kere girmişliğim war bismillaa
    Üye
    ADIO
    Tarih
    21 Eylül 2004 00:00
Toplam 63 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler