Nev Zaman: 31 Ekim 2008 Cuma Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 30,00 YTL Bilet: biletix.com (http://www.biletix.com/event.htm?id=JGI85) ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nev @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

30 Ekim 2008 00:00
Sahnede: Nev
Zaman: 31 Ekim 2008 Cuma
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 30,00 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saat 21:00 Konser saat 22:30
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Alkollü içki satışı vardır.

Türk Rock müziğinde kendine özgü vokal tekniği, farklı ve yenilikçi tavrı ile yer edinen Nev, 3. stüdyo albümü Işığım ve Gölgem'i Pasaj Müzik etiketi ile yayınladıktan sonra Türkiye'nin dört bir yanında verdiği konserlerde hayranları ile buluştu.

Işığım ve Gölgem, Nev ve Naim Korudağ prodüktörlüğünde 1,5 yılda hazırlandı. 12 şarkının yer aldığı albümde, Kör Kuyular ve Kelebek şarkılarının 2 farklı versiyonu yer almakta. Albümdeki tüm şarkıların söz ve besteleri Nev'e ait.

Işığım ve Gölgem' in ilk klip şarkısı Sükût-u Hayal, elektrik gitarla yapılan nağmeli solo melodisi ile dikkat çekiyor. Nev, Sükût-u Hayal'de yaşanan aşkı ve yalnızlığı bir başkasıyla dertleşirmişçesine anlatıyor. Aşk Meydanı adlı şarkısında ilk defa rap vokal yapan sanatçı, Cevriye Cabbar'la muzipçe gülümsüyor.

80'lerin naif ve lirik anlayışını 2000'lerin sounduyla birleştiren Nev, her zamanki samimi tavrıyla kendi hikayelerini ve aynası olduğu hikayeleri anlatmaya devam ediyor.

Alaturka tınıları Pop-Rock merkezinde uyarlayan sanatçı, Balans Jolly Joker'de, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarı ile sahne alıyor.

Yorumlar

Taze haberler