UCK Grind Self Torture Ketum Mosh Pit">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Hardcore Death Metal Meeting @ Kemancı - Taksim - İstanbul

1 Kasım 2008 00:00
Sahnede:
UCK Grind
Self Torture
Ketum
Mosh Pit Project
Zaman: 23 Kasım 2008 Pazar - 17:00
Mekan: Kemancı - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10

2000 yılından başlayarak günümüze kadar gelen, Türkiye'nin alanlarında en başarılı işlerine imza atmış 4 topluluğun sahne alacağı "HARDCORE DEATH METAL MEETING" gecesine tüm manyakları çağırıyoruz!!!

İlk tokat MOSH PIT PROJECT'ten gelecek...

Bu Ocak ayında hardcore çalmak üzere İzmir'de kurulan Mosh Pit Project, kurulduktan kısa bir süre sonra beste çalışmalarına başlayıp Eylül ayında son düzenlemelerini tamamladığı bestelerinin kayıtlarını bitirmişti. Sert, agresif, protest tavırlarını müziklerine direkt olarak yansıtabilen topluluklarımızdan biri olan Mosh Pit Project, "Get This Fury" adlı ilk EP çalışmalarını Ekim ayında yayınladı ve dinleyenleri tarafından ciddi övgüler aldı. Gelecek vaat eden topluluk ilk defa İstanbul seyircisiyle buluşacak!

Sağlı sollu yumruklar KETUM'dan...

2002 yılında İzmir'de kurulan Ketum, kurulduğu tarihin ertesi senesi "Since Storm" isimli demo çalışmasını, ardından 2006 senesinde "Ceasefire Ethics" isimli ikinci demo çalışmasını, 2007 yılında ise ilk albümleri olan "Monetary Chronicles" ı piyasaya sürmüştü. Duruşları ve çeşitli müzikal tarzları bünyesinde bulundurmasıyla tanınan Ketum, hardcore / death metal tarzı müziklerine ilaveten crustcore, grindcore ve punk gibi kana çabuk karışan müzikleri de canlı olarak bu gecede çalacak!

Ölümcül darbeler SELF TORTURE'dan...

2002 yılında Ankara'da temellerini atan ve bir sonraki sene ilk albümleri "Mislead" in kayıtlarını tamamlayan Self Torture, peşi sıra verdiği başarılı performanslarla kendilerini ispatlamıştı. 2004 yılına gelindiğinde "Person-A" isimli ikinci albümünü çıkardıktan sonra yoluna devam eden Self Torture, 2006 yılının sonlarında "Dead Center" isimli üçüncü albümünü piyasaya sürmüştü. Konser performansı olarak tecrübeli Self Torture'ın gelecek dördüncü albümleri öncesi müthiş performanslarını izlemek için konser saatinden önce yerinizi alın!

Son vuruş UÇK GRIND'dan...

2000 yılında İstanbul'da başlangıç adımlarını atmaya başlayan UÇK Grind, "Leader" isimli ilk demo çalışmalarından sonra 2004 yılında "United Colours Of Gore" toplama albümünde yerini almıştı. 2006 yılına gelindiğinde "The Human Race Must Be Destroyed" isimli kült albümlerini piyasaya süren ve ertesi sene hız kesmeden "Justice" isimli ilk EP çalışmalarını hayranlarına takdim eden yine UÇK Grind olmuştu. İstanbul'un en aktif konser veren toplulukları arasında üst sıralarda bulunan topluluğun kemikleşen dinleyici kitlesi yine bu enerjisi bol gecede kendilerinin yanında olacak, Ankara ve İzmir'li kardeşlerini kucaklayacaklar!

Tarih: 23 Kasım Pazar
Mekan: Kemancı Rock Bar
Adres: Sıraselviler Cd. No:69/1 Taksim, Beyoğlu
Saat: 17.00
Giriş: 10 lira

BAĞLANTI NOKTALARI

http://www.myspace.com/uckgrind
http://www.myspace.com/selftorture
http://www.myspace.com/ketumdeathmetal
http://www.myspace.com/moshpitproject

Yorumlar

  • sanırım gitmeyenlerin oldukça pisman olacağı, gidenlerinde çok iyi bir yerli grup performansı izleyediği, piyasadaki en kalite gruplar oldugunu düşündüğüm ve bu konuda bir kez daha hemfikir oldugum güzel bir konserdi.
    ilk çıkan grup izmirli hardcore grubu Mosh Pit Project'ti. ne yazıkki ilk grup olmalarından, daha istanbul piyasasına yabancı olduklarından kendi kitlelerini olustaramadıkları için biraz sönük kaldılar. ama sahne duruşları ve tarzlarıyla (özellikle selftorture konserinde pogo sovlaruyla) gözüme girdiler. bir dahaki geldiklerinde emin olsunlar daha kral bir ortam bulacaklar.
    daha önce agnostic konserinde izlediğim izmirli KEtum yine saheneydi. kendi kitlesini yaptıgı ve oldukça sert müzikleriyle insaları yine kendinden geçirdi. bir daha gelmelerini dört gözle bekliyorum:))
    ve benin ve bir çok insanın konsere gelme sebebi selftorture...
    konser öncesi grup vokali mehmet ile konustugumda yeni albüm ne zaman çıkacagını sordum bana bir yetmezmiş gibi iki kral haber verdi. ilkki kayıtlar hazırdı, ikincisi konsede yeni sarkılarını ilk defa çalacaklardı. daha ne olsun performans için sabırsızlanıyorum:))
    herhelde performansı hangi sarkı ile baslatayım dese hemen cevap vereceğim "pick up those fallen" ile performansa başladılar. ilk dakikadan oraya buraya kosmaya başlamıştım:))
    hayatımda dinlediğim en sahane ve gaz yerli grup performansıydı. hepsini kutluyorum. şu anda boynum ve belimin agırdıgınıda söyleyeyim:))
    ve konseri düzenleyen piyasanın en aktif gruplarından uçk grind.
    daha önce izlemiştim ve yine kendilerine haş sağlam performanslarını verdiler. ama enerjimi selftorture performansına harcadıgımdan uzaktan dinledim konseri:))
    size tavsiyem bu grupları kesin izleyin:))
    Üye
    karayansima
    Tarih
    24 Kasım 2008 00:00
  • ordayım:) uçk grind ve ketumu daha önce dinlemiş ve beğenmiştim. ama hep dinlemek istediğim ankaralı selftorture performansı için sabırsızlanıyorum.
    bu senenin en sağlam konserlerinden birisi olacak gibi.
    Üye
    karayansima
    Tarih
    6 Kasım 2008 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler