Axl Rose'un yer aldığı son model GN'R'ın yeni albümü Chinese">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bu kez gerçekten geliyor :: Guns And Roses - Chinese Democracy

7 Kasım 2008 00:00

Orijinal kadrodan sadece Axl Rose'un yer aldığı son model GN'R'ın yeni albümü Chinese Democracy, 23 Kasım'da gün yüzüne çıkıyor

GN'R takipçilerinin ne ümidi ne de sabrı kalmıştı fakat kısa süre önce grup cephesinden gelen bir haber keyifleri yerine getirdi. Axl Rose, 10 yılı aşkın bir süredir stüdyoda yatan Chinese Democracy'yi dinleyiciyle paylaşma kararı aldı nihayet. Buna göre albüm, 23 Kasım'da Amerika'daki Best Buy mağazalarında, Bestbuy.com ve iTunes üzerinden satışa sunulacak. Orijinal kadrodan sadece Axl Rose'un yer aldığı son model GN'R'ın yeni albümden yayınlayacağı ilk resmi single olan "Chinese Democracy" ise radyolarda dönmeye başladı bile.

Grubun şu an bir video klip çektiği ve 2009'da turneye çıkacağı söyleniyor. "Albümü dinleyince 'beklediğimize değmiş' diye düşündük," diyor 2007'den beri albümün dükkanlarındaki satışını bağlamaya çalışan Best Buy'dan Gary Arnold. "Albümle ilgili bir dolu hikaye duyduk. Şimdi gerçeğini dinleyeceğiz." Albümdeki 14 şarkı arasında pop semalarında gezinen "Better", endüstriyel rock sound'lu "Shackler's Revenge" (bu kayıt Rock Band 2'de yer alıyor), Body of Lies filminde kullanılan balad "If the World" ve daha önce internete sızan kayıtlar arasında yer almayan "Scraped" de mevcut. "Güzel bir yeni yıl hediyesi olacak," diyor Arnold. "Bir sonraki için de 14 yıl beklememiz gerekmez.

Yorumlar

  • Mtv de canlı performans "madagascar" ı izlemiştim. Çok beğendim. Yine de bu kadar sene albüm çıkarmaması çok tuhaf.
    Yeni albümler yapmadığı için guns n' roses ismi Axl rose dan daha büyük şimdi. Tabi İzzy stradlin ve slash i elinden kaçırmayacaktı. Afra , tafra , öfke... Seyircileri 2 saat beklet. Gurup üyelerine kötü davran. Egonu aşama.... İşte böyle sağdan soldan topladığın müzisyenlerle 10 sene cebelleşirsin yeni albüm yapmak için. Ki GNR ismini kullanmamalıydı artık.

    Neyse, belki biraz büyümüştür Axl...
    Üye
    burgu
    Tarih
    13 Kasım 2008 00:00
  • nete düştü, araştırın bulursunuz..
    Üye
    heretixlave
    Tarih
    11 Kasım 2008 00:00
  • nerede eski axl nerede şimdi ki. ben pek ümitli değilim bu albümden.
    Üye
    cointreau
    Tarih
    11 Kasım 2008 00:00
  • hani sıralama yaparlar ya.en yeni albümler diye..bu da en eski yeni albüm.
    Üye
    various
    Tarih
    11 Kasım 2008 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler