White Lion Zaman: 3 Aralık 2008 Çarşamba Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

White Lion @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

7 Kasım 2008 00:00
Sahnede: White Lion
Zaman: 3 Aralık 2008 Çarşamba
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Bilet: biletix.com
White Lion

80'li yılların kült gruplarından White Lion, 3 ve 7 Aralık tarihlerinde yeniden Türkiye'de!
3 Aralık 2008 tarihinde Jolly Joker Balans sahnesinde başlayacak olan turnenin detaylarına www.echoesproduction.com adresinden ulaşabilirsiniz. Grup ayrıca 2 Aralık tarihinde yine Jolly Joker Balans'da Vip bir parti için hayranlarıyla bulaşacak. Sadece Vip bileti olan 100 kişinin katılabileceği partinin biletlerini tükenmeden satın almanızı öneriyoruz.

2006 yılında ülkemizde gerçekleştirdikleri 5 konser ile adından söz ettiren grup konserlere katılım gösteren binlerce seyircinin konser alanlarından oldukça mutlu ayrılmasına sebep oldu.

Mike Tramp'in yüzlerce müzisyenle geçmiş yıllarda dünyayı turlayıp içlerinden kendi elleriyle seçtiği askerlerin oluşturduğu grubun misyonu çok basit ''White Lion'un klasik sound'unu tüm dünyada bu müziği hala yaşayan insanlara aktarmak.

Grup 2005 yılının şubat ve mart aylarında 25 ayaklı A.B.D. turnesi gerçekleştirdi ve ardından double live albümleri ''Rocking the USA'yı yaptılar. White Lion'ın 2005 yılındaki Bang your Head Festival'de(Almanya)özel konuk olarak ilan edilmesi geride 28,000 kapasiteli bir kalabalığın White Lion şarkılarına şahitlik etmesini bırakmıştır.Hungry, Broken Heart, Lady Of The Valley, Wait ve Radar Love, Balingen alanında unutulmaz anlar yaşattı.

White Lion Kasım ve Aralık aylarında Avrupa'yı kapsayan turnesinde eski ve hit olmuş şarkılarını izleyicilerle 2 saat boyunca paylaşacak. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Return Of The Pride isimli albümlerinden şarkıları da kapsayacak konserlerle yeni jenerasyon hayranlarını önümüzdeki yıllarda da White Lion kükretecek.

Yorumlar

  • Bilet fiyatı da yok ..

    Eğer doğruysa ben Whitelion ı ''Vito Bratta'' için dinlerdim.
    Herhalde o yok gurupta artık...
    Üye
    zafergitar
    Tarih
    14 Kasım 2008 00:00
  • Üye
    2_
    Tarih
    13 Kasım 2008 00:00
  • white lion ın listesinde yokuz arkadaşlar
    sanırım yalan haber!!!
    Üye
    nefi_
    Tarih
    12 Kasım 2008 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler